На 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

1640
Написана от nixanbal 20 октомври 2012

На 23-и октомври Apple подготвя новото си голямо събитие за тази година и гвоздеят на вечерта там очакваме да бъде iPad mini - умалена и по-евтина версия на най-популярния таблет в света. Заедно с него обаче слуховете ни подгряват за още няколко премиери, макар и не толкова сериозни.

Google официално обяви събитие за 29-и октомври, очакваме смартфон Nexus

2455
Написана от nixanbal 18 октомври 2012

Google разпрати официални покани до медиите в САЩ, където в Ню Йорк на 29-и октомври ще се проведе специалното им събитие, посветено на Android. Без да е необходимо потвъждение, сигурно е да заложим, че на тази дата ще видим премиерата на новия смартфон LG Nexus 4. Въпросът е ще има ли други новини?

Шампионат на Nokia по игра на Angry Birds

2933
Написана от nixanbal 06 октомври 2012

След като превзеха телефоните ни, ядосаните пилета започнаха инвазия по градовете в България с единствената цел да открият най-заклетия геймър и да го изпратят на Карнавала в Рио де Жанейро.

Националният шампионат по Angry Birds бе предвождан от Nokia и след като цяло лято обикаля страната, на 31 август в София се състоя големият финал, където стана ясен победителят.

HTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

1723
Написана от nixanbal 18 септември 2012

Утре, 19 септември, е поредното голямо технологично събитие за месеца и този път под прожекторите са HTC. В Ню Йорк компанията ще представи един или повече нови продукти, като не е изкючено да видим такива под различни операционни системи и с различни формфактори - смартфони и таблети. Още днес обаче HTC пусна във Facebook групата си изображение на мистериозно устройство и веднага подпали спекулациите какво може да е то.

LG и Qualcomm с общо събитие на 19 септември, очакваме мощния Optimus G

1485
Написана от nixanbal 14 септември 2012

LG ни подготвяше за премиерата на Optimus G с клипове и малки подсказки какво ще ни предложи той, а когато официално го представи на 28 август, очакванията ни бяха напълно оправдани. Смартфонът обаче тепърва ще дефилира под прожекторите и южнокорейците заедно с Qualcomm са насрочили ново събитие за 19 септември, когато вероятно ще разкрият подробности за устройството и супермощния му чипсет - Snapdragon S4 Pro.

Apple се подготвя за премиерата на iPhone 5, пуска малка подсказка какво предстои

2402
Написана от nixanbal 10 септември 2012

Само след 2 дни, на 12 септември, е дългоочакваната премиера на новия iPhone 5 и Apple вече се подготвя за големия ден, окачвайки огромен постер с логото си върху фасадата на Центъра за изкуства Yerba Buena в Сан Франциско. Освен ясен знак, че мястото на събитието остава непроменено, плакатът с преливащите се цветове всъщност може да се окаже и малка подсказка за това, какво предстои да видим в iPhone 5.

Събитието на Amazon и новите устройства Kindle

3001
Написана от nixanbal 06 септември 2012

Днес е поредното септемврийско събитие от технологичния свят и Amazon започва своята пресконференция в САЩ, където очакваме да видим нови играчки от серията Kindle, независимо дали става дума за таблети, четци на е-книги или смартфони. Събитието започва и можете да следите анонсите в тази тема, която ще се обновява периодично в следващия час.

Конференцията на Nokia: Новите смартфони Lumia с Windows Phone 8

2763
Написана от nixanbal 05 септември 2012

Днес в Ню Йорк Стивън Илъп излиза на сцената и представя новите смартфони Nokia Lumia с Windows Phone 8. За тези устройства се говореше усилено в последните дни и очакванията варираха от технология за безжично зареждане до приложения за разширена реалност. Nokia Lumia 920 е най-иновативният смартфон в света, заявява Nokia още с анонса на новия си флагман. Ето защо...

HTC Desire X - снимки на двата цветови варианта от IFA 2012

2414
Написана от nixanbal 01 септември 2012

HTC Desire X бе обявен официално ден преди IFA 2012 и вече ви разказах за неговите възможности. Става въпрос за смартфон с Android 4.0 с двуядрен процесор и възможности на устройство от среден клас, което очакваме на пазара още през този месец. А в този пост реших да ви предложа и няколко снимки на Desire X, които успях да направя при срещата ми с него на изложението в Берлин вчера.

Samsung Galaxy Camera - снимки на първия 16 MP фотоапарат с Android Jelly Bean

2429
Написана от nixanbal 31 август 2012

Освен Galaxy Note II на щанда на Samsung успях сериозно да разцъкам и новото им причудливо устройство Galaxy Camera - цифров фотоапарат с 16 МР сензор и Android, при това в най-новата му версия 4.1 Jelly Bean.

Страница 1 от 6

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer