Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниБез 3D поддръжка за Galaxy S III и други нови устройства от Samsung

Без 3D поддръжка за Galaxy S III и други нови устройства от Samsung

1371
Написана от  nixanbal 06 април 2012
Без 3D поддръжка за Galaxy S III и други нови устройства от Samsung

Тазгодишният флагман при смартфоните на Samsung все още не е представен официално, но слуховете около него се носят от месеци. Последната информация е, че Galaxy S III ще бъде обявен някъде през месец май и въпреки предположенията, че устройството може да предлага 3D дисплей, от Samsung отхвърлиха тази възможност.

„Въпреки че Samsung Electronics непрекъснато проучва нови технологии за своите мобилни устройства, нямаме скорошни планове да включим дисплеи с 3D поддръжка в задаващите се продукти.“

Това гласи официалното изявление на южнокорейския производител за сайта Engadget, с което се слага край на предположенията и надеждите (?), че Samsung Galaxy S III може да предлага 3D екран.

Все пак скорошни слухове твърдят, че телефонът ще има 4.65" Super AMOLED дисплей с HD резолюция и четириядрен процесор Exynos.

И така, оставаме в очакване на официалната премиера, за която Samsung потвърди, че ще се състои до края на втората четвърт на 2012 г., но дали 22 май е точната дата, предстои да разберем.

Новият Golf 8 е първият модел на Volkswagen с пет хибридни версии

На 24 октомври в германския град Волфсбург Volkswagen представи новия Golf. Осмото поколение на модела, продаден в тираж над 35…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer