НачалоНовиниБоб отвръща на удара от Кольо - сваля цената на 10.8 ст. за минута

Боб отвръща на удара от Кольо - сваля цената на 10.8 ст. за минута

5224
Написана от  nixanbal 19 март 2012
Боб отвръща на удара от Кольо - сваля цената на 10.8 ст. за минута

С новата си реклама VIVACOM напомни на всички за bob, макар и по неприятен за М-Тел начин, шегувайки се на техен гръб. Новият предплатен план Call-Yo на оранжевия оператор предлага разговори за 11 ст. на минута, а не за 12, както bob. Тъкмо заради рекламата с „Кольо“ днес „Боб“ отвърна на удара и намали цената за минута на 10.8 ст. Вижте нататък подробностите и да живее конкуренцията!

По всичко личи, че 10-процентното намаление в цената за минута разговор и SMS с bob е отговор на предплатената тарифа на VIVACOM Call-Yo. Така bob връща позицията си на услугата с най-ниска цена за разговор, а освен това според компанията превръща рекламата на Кольо в „подвеждаща“.

„С тази уникално ниска цена, новият телеком бранд отговаря на предизвикателството на „Кольо”,” се казва в анонса за bob.

Новата цена за разговори е валидна от утре, 20 март, като важи и за стари, и за нови потребители.

Все още обаче тв спотът на Кольо има право да се шегува със събеседника си в градския транспорт Боб, че отчитането става на секунда след първата минута, а при bob е на 60 секунди. Освен това Call-Yo е предплатена тарифа и въпреки необвързващия характер на bob, там трябва да имате договор, макар и безсрочен и с опция за прекратяване с 30-дневно предизвестие. Като недостатък за Call-Yo може да бъде посочено условието, че цената от 11 ст./мин. важи при презареждане на ваучер в рамките на 30 дни.

Е, как ви се струва цялата тази история и пряка конкуренция на двете услуги? Със сигурност за потребителите това е добре и двата оператора намериха стимул да се раздвижат и да помислят върху начин да привлекат нови абонати. Очаквам в бъдеще и срещулежащи билборди в града, подобно на Audi и BMW в чужбина.

190cb9d7d4a3c59920de7a2870185f10

Дизайнерът на iPhone напуска Apple

Джони Айв, главният дизайнер на Apple, работил в компанията през последните близо 30 години и създал дизайна на емблематични устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer