НачалоРевютаNokiaРевю на Nokia C6-01

Ревю на Nokia C6-01

Отличен дисплей в метално тяло

4888
Написана от  nixanbal
Ревю на Nokia C6-01

Почивните дни около Великден се изнизаха като миг и аз се връщам тъкмо навреме, за да ви поздравя с „Христос воскресе!“ и да споделя с вас няколко приятни момента, прекарани на чист въздух сред природата в компанията на Nokia C6-01 и щедрото слънце...

Nokia E7, който компанията представи и в България миналата седмица, затвори кръга и вече и четирите смартфона на финландците с новия Symbian могат да се намерят у нас. Започнах с E7, защото Nokia C6-01 има нещо общо с този модел – дисплеят му е AMOLED и използва технологията ClearBlack. С две думи това прави екрана с по-наситени цветове, черното е черно, ъгълът на виждане е по-голям, а работата при пряка слъчева светлина вече е възможна. Опитах да покажа това в снимките, а както знаете – слънце не липсваше тези дни.

Nokia C6-01 срещу Nokia C7/N8: Nokia C6-01 използва технологията ClearBlack и постига видимо по-качествени изображения на дисплея.

Nokia C6-01 срещу Nokia E7: Ако искате смартфон с малък екран и не се нуждаете от хардуерна QWERTY клавиатура, Nokia C6-01 е за вас.

Nokia C6-01 срещу E7/N8/C7: Цената на Nokia C6-01 е най-ниска от четирите устройства, като с договор може да падне до 350 лв. На свободна продажба започва от 517 лв.

Предимствата на Nokia C6-01 са металният корпус и солидната конструкция; страхотният ярък екран; безплатната гласова навигация с Ovi Maps; възможността за писане на кирилица с фонетична подредба на клавиатурата (важи и при Swype); качествен HD видеозапис и достатъчно памет за дълги клипове (до 32 GB, 2 GB карта в комплекта); новият Symbian тепърва ще получи ъпдейт до версията Anna, а също и всички следващи.

Ако съм изпуснал нещо важно за вас, драснете въпроса в коментарите или на мейла, а ако искате да получавате новите постове по е-пощата, запишете се!

7.4
Един от по-дотъпните смартфони с новия Symbian, но все пак носещ предимства като отличен ярък дисплей, метален корпус и компактни размери. Ако търсите по-евтина алтернатива на Nokia C7 и N8 - това е вашият модел.
  • Дизайн и изработка 8
  • Дисплей 8
  • Батерия 8
  • Камера 6
  • Производителност 7

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer