НачалоНовиниВече можете да изтеглите приложението SkyDrive и за Android

Вече можете да изтеглите приложението SkyDrive и за Android

1626
Написана от  nixanbal 28 август 2012
Вече можете да изтеглите приложението SkyDrive и за Android

Ако ползвате смартфон с Android и съхранявате файлове в облака, почти сигурно е, че вече сте избрали Dropbox, Google Drive или друга популярна услуга за платформата на Google. Ако обаче сте потребител на SkyDrive или пък искате да станете такъв - вече можете, защото Microsoft току-що пусна в Google Play приложение за ползване на услугата и под Android OS.

SkyDrive е отлична алтернатива на изброените по-горе услуги, която е интегрирана в платформата Windows Phone, а вече може да се свали и като приложение за Android. Приложението, разбира се, е безплатно и можете да го изтеглите още сега тук.

Интерфейсът не е идентичен с този при Windows Phone, а изглежда специално създаден за Android.

Едва ли някой би преминал от Dropbox към SkyDrive просто ей така, но ако използвате смартфон с Windows Phone и искате да имате достъп до файловете си и през Android таблета си например - това е добър вариант.

За да ползвате SkyDrive на Android, устройството ви трябва да е версия 2.3 или по-нова, но от Microsoft посочват, че най-добре върви на 4.0 Ice Cream Sandwich.

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer