НачалоНовиниВидео: Разопаковане, оглед на дизайна и Full HD дисплея на Asus Transformer Pad Infinity

Видео: Разопаковане, оглед на дизайна и Full HD дисплея на Asus Transformer Pad Infinity

2225
Написана от  nixanbal 26 юли 2012
Видео: Разопаковане, оглед на дизайна и Full HD дисплея на Asus Transformer Pad Infinity

При мен от няколко дни за тест пристигна таблетът Asus Transformer Pad Infinity, за който вероятно знаете, че има впечатляващ Full HD дисплей и се базира на платформата NVIDIA Tegra 3. Устройството вече се продава в България, а аз реших преди подробното ревю за него да ви представя това видео с разопаковането на таблета, оглед на външния му вид и изключителния дисплей...

Asus Transformer Pad Infinity

Asus Transformer Pad Infinity има 10.1" дисплей с резолюция 1920х1200 пиксела, Super IPS+ панел и 600 нита яркост, с което е отличен за работа дори на открито - не губи цветовете си и при пряка слънчева светлина.

Освен това машината има метален корпус, тежи малко под 600 грама и е тънка 8.5 мм. В това тяло е събран четириядреният процесор на 1.6 GHz в платформата NVIDIA Tegra 3, 1 GB RAM, 8 MP основна камера и 2 МР уебкамера. Минус за Infinity е липсата на 3G модул.

Към таблета можете да купите отделно клавиатура, подобна на тази в Transformer Prime, която струва около 200 лв. А самият Asus Transformer Pad Infinity се продава за около 1200 лв.

Първо по Дарик #174: Представяне на Moto G4

Здравейте с брой 174 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Миналата сряда с Мишо бяхме отново в ефир…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer