ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Redmi 9T

143
Написана от nixanbal 12 април 2021

Redmi 9T е един от най-достъпните смартфони на Xiaomi, който беше обявен по-рано тази година, а от няколко седмици е и на българския пазар. Устройството не предлага дълъг списък с бляскави характеристики, но за цената си от под 330 лв. без договор към оператор има дори някои изненади, сред които екран с висока резолюция, стерео звук и голяма, всъщност огромна батерия.

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy A52

1184
Написана от nixanbal 05 април 2021

Samsung Galaxy A52 е един от онези смартфони, които чаках с нетърпение да бъдат официално представени, защото е наследник на супер популярна серия и защото този път прави сериозна крачка спрямо своя предшественик. В следващото ревю ви предлагам подробности и лични впечатления за смартфона, но още сега ще ви кажа, че това е едно от най-добрите предложения на цена около 650 лв., които бихте могли да намерите на пазара към днешна дата.

ВИДЕО: Премиера на Motorola Moto G100

1085
Написана от nixanbal 25 март 2021

Motorola току-що представи новия си смартфон Moto G100, който е най-мощният модел Moto G досега и всъщност за първи път в тази серия предлага чипсет от Snapdragon осма генерация на Qualcomm. Става въпрос за устройство от среден клас с цена 999 лв., за което ще ви разкажа подробности на следващите редове, както и във видеото по-горе.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Lenovo ThinkBook 14s Yoga

2314
Написана от nixanbal 25 март 2021

Серията лаптопи ThinkBook на Lenovo е основно насочена към работещите хора, но след като използвах един от най-новите й представители в продължение на две седмици, бих казал, че всъщност може да бъде решение за доста широк кръг потребители. Моделът Lenovo ThinkBook 14s Yoga предлага актуална конфигурация, компактно тяло и въртящ се дисплей, който позволява ползване в различни режими. Подробностите ще ви разкажа в следващото видео с 5-те най-важни неща, които трябва да знаете за ThinkBook 14s Yoga.

ВИДЕО: Премиера на OnePlus 9 Pro

916
Написана от nixanbal 24 март 2021

Новата серия топмодели OnePlus 9 на компанията вече получи официалната си премиера и в YouTube канала на nixanbal.com можете да гледате видеата с представянето на устройствата. Тук ви предлагам подробности за характеристиките на премиум смартфона OnePlus 9 Pro, който предлага отличен списък екстри, но пък и на адекватна за пазара цена. 

ВИДЕО: Ревю на iPhone 12 Pro Max

1293
Написана от nixanbal 14 март 2021

През 2020 г. Apple предложи най-разнообразното си портфолио смартфони досега, представено от 4 модела в серията iPhone 12 и един по-достъпен iPhon SE от пролетта. Аз вече повече от 3 месеца използвам iPhone 12 Pro Max и е време за детайлното му представяне, в което ще ви разкажа подробности за силните и слабите му страни на база личните впечатления от работата ми с него. Това е дълго чаканото ревю на iPhone 12 Pro Max!

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy S21 Ultra

1466
Написана от nixanbal 24 февруари 2021

След като преди дни ви представих Galaxy S21 и S21+, сега е време за тежката артилерия или най-напомпания топмодел на Samsung досега - Galaxy S21 Ultra. Той се отличава значително от останалите смартфони в серията, като разполага с по-усъвършенстван и вече извит дисплей, повече оперативна памет, по-солидна батерия и може би най-важното - съвсем нова система от камери. В следващото видео ще ви разкажа за личните си впечатления от двуседмичното ми ползване на S21 Ultra, както и защо това е смартфонът, с който бих пътувал до Ню Йорк.

Не че съм тръгнал да пътувам нанякъде... Но... Образно казано.

ВИДЕО: Представяне на робота Rowenta Explorer 60

1165
Написана от nixanbal 22 февруари 2021

В последните години неведнъж съм ви представял различни прахосмукачки роботи, като преди време ви разказах и за един от моделите на Rowenta. Днес у мен са две от най-новите предложения на компанията, които са обединени от общото название Explorer 60, но имат ключова разлика според предназначението си. За това обаче след малко, а сега започвам с подробностите за робота, както и личните ми впечатления от няколкоседмичната му експлоатация у дома.

ВИДЕО: Премиера на Xiaomi Mi 11

1721
Написана от nixanbal 10 февруари 2021

След като го пусна в родния Китай още в края на декември 2020 г., тази седмица Xiaomi представи топмодела си Mi 11 и на световния пазар. Обявеното в онлайн премиера устройство предлага добре познатата 108 МР основна камера, има голям AMOLED дисплей с до 120 Hz опресняване и максимум 1500 нита яркост, базира се на премиум чипсета Snapdragon 888 и идва с 55 W зарядно в комплекта. 

Страница 1 от 27

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer