ВИДЕО: Ревю на Huawei MatePad 11

635
Написана от nixanbal 14 октомври 2021

Ето че в ръцете ми най-после е първото устройство с голям сензорен дисплей, което върви под новата операционна система на Huawei - Harmony OS. Това е таблетът MatePad 11, който има 10.95-инчов екран и е с доста удобни размери, а освен това идва в комплект с клавиатура и стилус.

ВИДЕО: Ревю на Realme GT Master Edition

901
Написана от nixanbal 04 октомври 2021

Дизайнът на този смартфон е вдъхновен от куфар! Представяте ли си? Но, спокойно - ако тази визия, дело на японския дизайнер Наото Фукасава, ви идва твърде много, Realme GT Master Edition се предлага и в съвсем стандартен черен цвят. Само че, сигурен съм, че за повечето от вас по-важно от опаковката е какво се крие под капака... на този куфар. Затова нека да започваме с подробностите...

ВИДЕО: Ревю на Bang & Olufsen Beosound Explore

1540
Написана от nixanbal 16 септември 2021

Това изключително красиво устройство с премиум изработка всъщност е създадено да се използва не само у дома или в офиса, стоейки върху спретнатото ви бюро, но и на открито, следвайки ви в най-лудите приключения. В ръцете ми е Beosound Explore - един от най-новите и най-компактни преносими говорители на датския бранд Bang & Olufsen, за който ще ви разкажа подробности и лични впечатления в следващите минути.

ВИДЕО: Ревю на Sony SRS-RA3000

1122
Написана от nixanbal 09 септември 2021

Sony SRS-RA3000 е най-новото попълнение в каталога премиум високоговорители на японския производител. Звукът от него се разпространява във всички посоки, изключително качествен е и може да изпълни всяко помещение, независимо колко голямо е жилището ви. Това не е портативен говорител, но размерите му са сравнително компактни и лесно можете да го вземете в багажника или дори в раницата при пътуване, но имайте предвид, че е необходима връзка с електрическата мрежа, за да работи. Подробностите - на следващите редове и във видеото по-горе...

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy Z Fold 3

1735
Написана от nixanbal 03 септември 2021

Сгъваемият Galaxy Z Fold е едно от онези устройства, които имат потенциала да променят изоснови иначе доста праволинейния пазар на смартфони. И то по-бързо, отколкото сме очаквали. Защото само преди две години Samsung показа първия Fold и накара мнозина да си кажат, че тези неща изобщо не са готови, имат купища проблеми и зараждащата се нова категория ще бъде пълен провал. През 2021 г. обаче третата генерация на модела вече се усеща като продукт, който е тук, за да остане. Като нещо, което си струва да имаш още днес, защото ползите са очевидни. Остава обаче въпросът с цената, която е значително по-висока от тази на конвенционалните, несгъваеми смартфони, но добрата новина е, че тя също започва да се свива. Какви са впечатленията ми от едноседмичната ми работа с Galaxy Z Fold 3, за кого този модел би могъл да бъде полезен и цената ли е единственият му минус - ще ви разкажа на следващите редове...

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy Z Flip 3

2684
Написана от nixanbal 27 август 2021

През 2021-а се очаква продажбите на смартфони със сгъваеми дисплеи да се увеличат повече от три пъти спрямо миналата година. А това малко нещо ще бъде един от основните отговорници за този ръст. Здравейте! Вие гледате детайлното ревю на Galaxy Z Flip 3, който е най-достъпният сгъваем модел на Samsung досега. Цената му е колкото на стандартните премиум устройства на пазара, а в следващото видео ще си поговорим както за впечатленията ми от едноседмичното ползване на модела, така и за това има ли смисъл да изберете Flip пред някой от тези смартфони.

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Redmi Note 10 5G

1631
Написана от nixanbal 26 август 2021

Redmi Note 10 5G е още един бюджетен смартфон от каталога на Xiaomi, който предлага 5G свързаност и всъщност е най-евтиният 5G модел на компанията. Това не е просто 5G версията на стандартния Redmi Note 10, а съвсем различно устройство, за което ще ви разкажа в детайли в следващите минути.

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Mi 11 Lite 5G

1595
Написана от nixanbal 23 август 2021

Това тук е най-тънкият и лек смартфон, който съм използвал тази, а вероятно и през последните няколко години! Става въпрос за Mi 11 Lite 5G на Xiaomi, при който основният акцент пада върху дизайна, но най-голямата изненада е, че това не е за сметка на останалите характеристики.

ВИДЕО: Ревю на Poco M3 Pro 5G

1790
Написана от nixanbal 19 август 2021

POCO M3 Pro 5G е смартфон с атрактивна цена, който предлага дисплей с висока опреснителна честота, солидна батерия и свеж дизайн. А освен това е един от най-достъпните модели с 5G поддръжка, което може и да се окаже ключовото му предимство.

Страница 1 от 30

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer