ВИДЕО: Samsung The Frame - хибрид между телевизор и картина

1688
Написана от nixanbal 16 декември 2020

Веднага щом получих за тест The Frame и го инсталирах в хола си изпратих негова снимка на трима приятели и двама от тях попитаха "Страхотна е, откъде е?". Да, бяха си помисили, че това наистина е рамкирана картина върху триножник, а аз съм се превърнал в някакъв ценител на стила на Ван Гог.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Lenovo Yoga Creator 7

1932
Написана от nixanbal 15 декември 2020

Lenovo Yoga Creator 7 е лаптоп с премиум дизайн и солидна изработка, който, както подсказва името му, е насочен към хората, създаващи съдържание. Тази машина предлага достатъчно солидна конфигурация, която да се справя с всякакви задачи от сферата на графичния дизайн и обработката на видео. Аз използвам Creator 7 от няколко месеца за монтажа на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ с Premiere Pro и бих казал, че точно това е стихията му. В следващото видео ще ви разкажа още подробности и личните си впечатления от лаптопа, обобщени като 5-те най-важни неща, които трябва да знаете за него.

5 НЕЩА за Brother DCP-1622WE

874
Написана от nixanbal 14 декември 2020

Сравнително компактни размери, възможност за безжична връзка, управление през смартфона и ниски цени на консумативите. Това са част от акцентите при DCP-1622WE - мултифункционално устройство на Brother, което съчетава монохромен лазерен принтер с копирна машина и скенер. То е създадено да покрива нуждите на малкия офис, а през 2020 г., насред световната пандемия, в която почти всеки работещ човек е превърнал в офис собствения си дом - подобна машина изглежда още по-адекватна и необходима.

В следващото видео от любимата ми поредица ще ви разкажа за 5-те най-важни неща, които трябва да знаете за този продукт.

ВИДЕО: Ревю на Huawei Mate 40 Pro

2743
Написана от nixanbal 13 декември 2020

След като прекарах повече от месец с Huawei Mate 40 Pro, време е за детайлното ревю с повече лични впечатления. Започвам с това, че серията Mate винаги е била най-интересното от Huawei за мен, защото извън чисто маркетинговото диференциране спрямо P серията тук Huawei действително въвежда първо последните си технологии и нови екстри.

И през 2020 г. не е по-различно.

ВИДЕО: Honor Watch GS Pro

964
Написана от nixanbal 06 декември 2020

Смартчасовник с изключителен живот на батерията, способен автоматично да следи тренировките ви, независимо по кой спорт се увличате, а освен това идва и с устойчив корпус, който изглежда като конвенционален спортен ръчен часовник. Това накратко е новият модел Honor Watch GS Pro, който вече се продава в България и който използвам от няколко седмици.

В седващото видео ще ви разкажа още подробности за Watch GS Pro, както и впечатления от работата ми с него.

ВИДЕО: Samsung The Sero - първият телевизор с въртящ се екран

2124
Написана от nixanbal 26 ноември 2020

Това пред вас е вероятно най-чудноватият телевизор, който някога сте виждали. Пристига във вертикална кутия и когато го сглобите със стойката му изглежда като платно на художник. Само че този 43-инчов екран може много лесно да се завърти и да придобие вид на съвсем конвенционален телевизор.

Това всъщност е The Sero на Samsung. Още един модел от т.нар. линия лайфстайл телевизори на корейците, които се стремят да бъдат повече от конвенциоален телевизор. Този модел е насочен към съвременното поколение, хората, които искат не просто екран за консумиране на съдържание, а екран, който да се напасва с консумираното от тях съдържание.

Ето защо и The Sero е създаден да следва позицията на смартфона, на който понякога гледаме видео или играем игри, но все по-често използваме за социални мрежи, като TikTok, Instagram и за създаване на сторита във вертикален режим.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за iPhone 12 Pro Max

2586
Написана от nixanbal 14 ноември 2020

Ето че в деня на световната му пазарна премиера у мен пристигна новият топмодел на Apple - iPhone 12 Pro Max. Това е най-големият смартфон, който компанията е правила някога, но също така е и най-функционалният им модел досега. Нещо повече - тази година по-голямата версия на iPhone за първи път има толкова ключови разлики спрямо по-компактния модел, а в следващото видео ще ви разкажа за първите си впечатления и това, което отличава iPhone 12 Pro Max от останалите смартфони на Apple.

ВИДЕО: Разопаковане на Samsung Galaxy S20 FE

1785
Написана от nixanbal 05 ноември 2020

Samsung представи Galaxy S20 FE, или Fan Edition, в първите дни на есента, като обясни, че апаратът е създаден на база обратната връзка от серията Galaxy S20 от техните потребители. Целта на това устройство е да привлече по-младото поколение, като му предложи повечето от атрактивните екстри на флагманите, но на малко по-достъпна цена.

ВИДЕО: Ревю на Lenovo Yoga Slim 9i

1937
Написана от nixanbal 26 октомври 2020

Съвременният пазар на мобилни компютри предлага изобилие от машини с всякакви размери, функции и приложения, но, ако говоря за себе си - категорията на ултрапреносимите лаптопи с мощни конфигурации и качествени дисплеи е най-вълнуващата. Точно в нея попада и моделът Yoga Slim 9i на Lenovo, който беше обявен преди по-малко от два месеца и вече е у мен за детайлно ревю.

Страница 1 от 25

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer