ВИДЕО: Първа среща със Samsung Galaxy Note 20 Ultra

866
Написана от nixanbal 11 август 2020

Ето че няколко дни след световната му премиера при мен пристигна бройка от най-новия топмодел на Samsung - смартфонът с писалка Galaxy Note 20 Ultra. Срещата ми с него беше кратка, така че тук ще поговорим само за някои важни акценти от характеристиките му и ще ви разкажа за първите си впечатления от устройството.

ВИДЕО: Разопаковане на Poco F2 Pro

484
Написана от nixanbal 05 август 2020

Ето че дойде време да ви представя и втория модел под бранда Poco на Xiaomi, който унаследява един от най-популярните смартфони на компанията. Да, говоря за Pocophone F1, който преди 2 години успя да спечели доста фенове и в България. Новият Poco F2 Pro се продава у нас за малко под 1000 лв., като предлага премиум чипсет от Qualcomm, но има и някои компромиси, за да се постигне значително по-ниската цена от тази на флагмана Xiaomi Mi 10.

Преди детайлното ревю на Poco F2 Pro ви предлагам следващото видео с разопаковане и бърз преглед на модела...

ВИДЕО: Разопаковане на OnePlus Nord

1202
Написана от nixanbal 01 август 2020

Няколко дни след като в ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ ви представих ексклузивно току-що обявения OnePlus Nord, днес у мен е търговският комплект на струващия 400 евро смартфон и малко преди детайлното му ревю реших, че е време за разопаковане. Без много приказки - нека да започваме!

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Mi Note 10 Lite

2913
Написана от nixanbal 19 юли 2020

В последните дни на миналата година ви представих ревю на Xiaomi Mi Note 10, който беше впечатляващ с това, че е един от първите смартфони със 108 МР камера. Днес у мен е едно от по-новите предложения на Xiaomi, позиционирано малко по-надолу, но и на чувствително по-ниска цена. Представям ви смартфона Xiaomi Mi Note 10 Lite.

Xiaomi Mi Note 10 Lite излиза в България вместо Mi 10 Lite, който е 5G модел и целта в случая е да се предложи сходно устройство, но без 5G модем за и бездруго все още недостъпните 5G мрежи у нас.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Philips Moda 276C8

1221
Написана от nixanbal 17 юли 2020

В последните дни имах възможност да разопаковам и използвам вкъщи един от най-новите монитори на MMD - компанията, която произвежда и продава мониторите с марката Philips. Става въпрос за LCD модела Philips Moda 276C8, който има щедър диагонал, приятна картина и още по-приятна визия - нещо, което е особено важно, най-вече когато избираме какъв монитор да инсталираме в домашния си офис. В по-горното видео и на следващите редове ще ви разкажа за 5-те най-важни неща, които трябва да знаете за този монитор Philips...

ВИДЕО: Ревю на Huawei Matebook X Pro

2142
Написана от nixanbal 14 юли 2020

Да, Huawei произвежда и лаптопи, само че доскоро тези устройства на компанията не се предлагаха официално на нашия пазар. От началото на юли обаче в България са достъпни четири модела от серията Matebook, а у мен вече няколко седмици е най-интересният от тях - Huawei Matebook X Pro. И е време за детайлно ревю.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за LG K61, K51S и K41S

1328
Написана от nixanbal 06 юли 2020

В началото на годината LG представи няколко нови модела смартфони от среден клас в серията K, като те вече се предлагат на българския пазар и от десетина дни са на разположение при мен. Пред вас са LG K61, LG K51S и LG K41S. Какво ги различава и какво е общото помежду им - ще ви разкажа в следващите минути...

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy A21s

1584
Написана от nixanbal 29 юни 2020

Само преди няколко дни на българския пазар излезе най-новият смартфон от серията Galaxy A на Samsung и имайки предвид, че това са сред най-популярните устройства на производителя - реших, че въпросният Galaxy A21s задължително трябва да има свое ревю в nixanbal.com. Заради това, а и заради вашите съобщения, че искате да представям повече по-достъпни смартфони, време е за детайлно ревю.

Samsung Galaxy A21s всъщност много ми напомня на Galaxy A51, чието ревю също можете да гледате в сайта/канала, само че е позициониран няколко крачки по-надолу и съответно идва с някои съкращения, но на значително по-ниска цена.

ВИДЕО: Ревю на iPhone SE (2020)

2339
Написана от nixanbal 26 юни 2020

Супер компактни размери, мощен процесор, малък екран и всъщност доста прилична единична камера... поне през деня. Това е iPhone SE накратко. А за да ви разкажа за него в подробности с лични впечатления, помолих А1 за тестова бройка и след като ми предоставиха такава за повече от месец, време е за детайлното ревю на най-достъпния смартфон на Apple - новият iPhone SE...

Страница 1 от 23

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer