Ревю на Sony Xperia XZ

9227
Написана от nixanbal 08 октомври 2016

Xperia XZ има променен дизайн, използва новия USB Type-C конектор и добавя няколко нови сензора към познатата от Xperia X камера. Това е новият флагман на Sony, който вече излиза на българския пазар, а заслужава ли вашето внимание – гледайте в следващото видео ревю...

Ревю на ADATA SE730

3396
Написана от nixanbal 19 септември 2016

ADATA SE730 е суперкомпактна външна SSD памет, която пристига в устойчива метална опаковка със защита от прах и вода. Това е и най-малкият външен SSD диск, който използва новия USB Type-C конектор. 

ADATA SE730 е у мен вече близо месец и след като ви го представих в “Първо по Дарик“ преди няколко седмици, сега дойде време за краткото му видеоревю. 

ВИДЕО: Първа среща със Sony Xperia XZ на IFA 2016

5240
Написана от nixanbal 17 септември 2016

Xperia XZ е първият флагман в серията X на Sony, който предлага нов дизайн и подобрения в камерата, но като цяло ми се струва, че можем да го определим като подобрена версия на Xperia X Performance

ВИДЕО: Ревю на Huawei Color Band A1

10126
Написана от nixanbal 08 септември 2016

От началото на септември в България се предлага новата смартгривна Color Band A1 на Huawei, a около седмица по-рано аз за първи път я сложих на китката си и вече дойде време да ви запозная с нея отблизо. Аксесоарът е насочен към хората с активен начин на живот, какъвто се опитах да бъда и аз през последните дни. Случайно или не – тъкмо когато взех гривната на Huawei за тест реших да подновя фитнес картата си... Нооо в следващото видео няма да ме видите как се потя на пътеката...

ВИДЕО: Първа среща с Huawei Nova на IFA 2016

3422
Написана от nixanbal 06 септември 2016

Вече ви разказах за Huawei Nova Plus, а сега е ред на по-компактната му версия Huawei Nova. Смартфонът беше представен официално на изложението IFA 2016 в Берлин преди няколко дни, като с него китайският производител положи началото на нова серия устройства от среден клас. 

ВИДЕО: Първа среща с Moto Z Play на IFA 2016

2963
Написана от nixanbal 04 септември 2016

Няколко месеца след дебюта на първите смартфони от новата серия Moto Z на изложението IFA 2016 в Берлин Lenovo представи третия модел в семейството. Moto Z Play е позициониран по-ниско от предшествениците си Moto Z и Moto Z Force, но предлага някои ключови предимства - най-издръжливата батерия в модел Moto, съвместимост с модулите Moto Mods и осезаемо по-ниска цена.

ВИДЕО: Разопаковане на Huawei Nova Plus

5059
Написана от nixanbal 02 септември 2016

Обявеният по-рано днес на изложението в Берлин Huawei Nova Plus вече е у мен и понеже преди вечеря ми останаха два свободни часа, реших да подготвя бързо видео разопаковане. В клипа по-долу ще видите как изглежда и какво съдържа търговският комплект на новия модел от среден клас на китайците, както и акценти от спецификациите му.

Ревю на Apple CarPlay в Opel Astra

4980
Написана от nixanbal 23 август 2016

Здравейте с новото видео от nixanbal, в което се качих в новата Opel Astra, за да ви запозная отблизо с автомобилната платформа на Apple - CarPlay. За демонстрацията използвам iPhone, но автомобилът поддържа и платформата Android Auto на Google, така че там връзката между смартфона и колата е аналогична. За момента обаче софтуерът на Google не е стартирал в България, така че видео за Android Auto очаквайте до края на годината, когато се очаква това да се случи. 

Видео: Samsung Galaxy Note 7 - Първи впечатления

6714
Написана от nixanbal 17 август 2016

Galaxy Note 7 е един от най-дългоочакваните смартфони на 2016 г., не само защото е най-функционалният модел на Samsung, а и защото след пропуска с Note 5 миналата година, този път фаблетът с писалка ще се продава и в България.

Samsung Galaxy Note 7 вече е у мен, за да ви запозная с него отблизо, а преди детайлното ревю реших да ви предложа личните си впечатления от първите ми 48 часа с устройството. Кои са най-важните нови екстри на Note 7 и все още ли тази серия е различна порода от Galaxy S – гледайте в следващите минути...

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer