ВИДЕО: Ревю на Sony WF-1000XM3

2310
Написана от nixanbal 17 февруари 2020

В последните близо две години безжичните слушалки с мини размери набират все по-голяма популярност, като категорията дължи бурното си развитие не на кой да е, а на Apple и техните първи AirPods. На пазара днес обаче има десетки, а вероятно и стотици подобни модели от почти всеки производител и изборът за потребителите става все по-труден.

Аз от няколко месеца използвам безжичните слушалки WF-1000XM3 на Sony, като дойде време да ви споделя повече подробности за техните възможности, качеството на звука и добавената стойност на технологиите от най-висок клас.

ВИДЕО: Представяне на Philips SoundBar TAPB603/10

2153
Написана от nixanbal 15 февруари 2020

Наскоро ви разказах за един от най-актуалните телевизори с марката Philips и ви споделих, че имах възможност да го използвам заедно с нова озвучителна система от същата компания. Това беше саундбарът TAPB603/10 с Dolby Atmos поддръжка, който излезе успоредно на българския пазар, за да предложи лесен и ефективен начин за подобряване на аудио изживяването при гледане на филми у дома.

ВИДЕО: Премиера на Samsung Galaxy Z Flip

3109
Написана от nixanbal 13 февруари 2020

Време е за първото видео от срещата ми с Galaxy Z Flip - новият смартфон със сгъваем дисплей на Samsung, който има различен подход към тази технология и е насочен към съвсем различна аудитория. Все още не знам дали и кога ще мога да го получа за детайлно ревю, но сега ви предлагам по-горното видео с първи впечатления и бърз оглед на основните характеристики и сгъваемия екран. 

ВИДЕО: Премиера на Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra

4323
Написана от nixanbal 11 февруари 2020

108 MP камера, 8K видеозапис, 6.9-инчов дисплей със 120 Hz опреснителна честота и най-солидната батерия в топмодел на Samsung досега. Това е току-що представеният флагман смартфон Galaxy S20 Ultra. Заедно с него корейците обявиха днес Galaxy S20 и Galaxy S20+, а преди няколко дни аз имах възможност да видя трите устройства предпремиерно и в по-горното видео и на редовете по-долу ще ви разкажа всичко, което научих за тях...

ВИДЕО: 10 месеца със Samsung Galaxy S10+

4440
Написана от nixanbal 02 февруари 2020

В това видео реших да ви предложа първото си от поредица продължителни ревюта, в които ви разказвам за смартфоните и други технологични устройства, които използвам за по-дълът период. Това най-често ще са продуктите, които имам като лични и информацията в тези видеа ще включва мнение, сформирано след няколкомесечно ползване.

И така, започвам със Samsung Galaxy S10+, който използвам от края на март - т.е. около 10 месеца. Разбира се, с малки прекъсвания тук-там, защото когато тествам друг модел, заменям с него личния си апарат.

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy A51

9658
Написана от nixanbal 19 януари 2020

През януари на 2020 г. Samsung пусна на българския пазар новия си смартфон от среден клас Galaxy A51, който е наследник на един от най-успешните им модели от миналата година и заради това реших, че е добра идея да го взема за детайлно ревю. Тук е моментът да благодаря за предоставената тестова бройка на VIVACOM, които успяха да ми го осигурят в най-добрия според мен син цвят.

Новият Galaxy A51 не е огромна крачка над предшественика си, но има ключови подобрения в камерата, която вече е четворна, а също и в общия външен вид.

В следващото видео ще ви разкажа подробности за този модел и ще споделя с вас впечатленията си от едноседмичната ми работа с него...

ВИДЕО: Ревю на Philips 55OLED804

2061
Написана от nixanbal 06 януари 2020

След като преди няколко дни ви представих един от по-достъпните модели на Philips извън OLED категорията, който ме впечатли най-вече с вградените си говорители от Bowers & Wilkins, сега е време за стъпка нагоре. През последната седмица у дома беше Philips 55OLED804. Това е един от най-новите 4K OLED телевизори на TP Vision, наследник на миналогодишния OLED803, който се опитва да намери баланса между качествената картина с наситени цветове и дълбоко черно и разумната цена, която биха платили по-широк кръг потребители.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Huawei Nova 5T

13287
Написана от nixanbal 31 декември 2019

Ето и едно от най-новите попълнения в каталога смартфони на Huawei, което от известно време насам е достъпно на българския пазар. Става въпрос за модела Nova 5T - смартфон с приятен дизайн и интересен микс от възможности, които го позиционират малко по-различно спрямо досегашните устройства на компанията. На следващите редове и в по-горното видео ще ви разкажа за 5 най-важни неща, които трябва да знаете за Huawei Nova 5T.

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Mi Note 10

3787
Написана от nixanbal 30 декември 2019

Цели 5 камери! Толкова предлага новият смартфон на Xiaomi - Mi Note 10, като една от тях е с главозамайващата резолюция от 108 МР. Това обаче не е нещото, което ме впечатли най-много в това устройство. За всички добри и не чак толкова добри страни на Mi Note 10 ще ви разкажа на следващите редове и във видеото по-горе...

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer