НачалоНовиниГласовата поща на М-Тел стана по-умна, вие използвате ли я?

Гласовата поща на М-Тел стана по-умна, вие използвате ли я?

6752
Написана от  nixanbal 26 януари 2012
Гласовата поща на М-Тел стана по-умна, вие използвате ли я?

Ползвате ли гласова поща? Става въпрос за съзнателна и редовна нужда от тази услуга, а не за онези случаи, в които отсрещната страна не отговаря, операторът изненадващо се включва с покана да „запишете вашето съобщение“, а вие прекъсвате връзката. Ако действително понякога разчитате на този метод за комуникации и сте абонат на М-Тел, телекомът от днес предлага още екстри към гласовата си поща.

Нова е възможността за персонализация на сигнала, който търсещите ви ще чуват при невъзможност да се свържат с вас. Вече можете да изберете различен „поздрав“ за всеки контакт, а чуждестранните ви приятели ще ги посреща съобщение на английски. Въпросното записвате вие с перфектния си бритиш инглиш акцент и то ще прозвучи при (невъзможност за) входящо обаждане от всеки небългарски номер. Тази екстра е безплатна.

Лев и двайсет обаче ще ви струва активацията на услугата, която ще изпраща съобщенията от гласовата поща на вашия имейл. Можете да я пуснете като изпратите SMS с имейла си на номер 131.

Наистина – ползвате ли гласова поща и новите екстри интересуват ли ви?

На живо от световната премиера на Honor View 20

Здравейте от френската столица, където тук, в Salle Pleyel, днес Honor представи новия си топмодел View 20. Смартфонът предлага топконфигурация,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer