Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниДисплеят на Samsung Galaxy S III бил по-блед от тези на предишните модели

Дисплеят на Samsung Galaxy S III бил по-блед от тези на предишните модели

1651
Написана от  nixanbal 13 юли 2012
Дисплеят на Samsung Galaxy S III бил по-блед от тези на предишните модели

Вчера ви разказах за изследванията на TESTfactory, с които Sony Mobile доказва, че техният Xperia P има най-якрия дисплей на пазара или поне измежду 11 от актуалните конкуренти (867 кандела). Дисплеят на най-новия Samsung Galaxy S III обаче бил с по-малка яркост от предишните модели в серията - Galaxy S II и Galaxy S, показват тестове на сайта DisplayMate.com.

Оказва се, че първият Galaxy S има дисплей с максимална яркост от 305 кандела на квадратен метър, при втория модел Galaxy S II показателят е спаднал до 289, а при най-новия S III яркостта е едва 224 cd/m2.

Освен това и при трите модела Galaxy S тестовете са показали, че бялото бие прекалено много към синьо, което е видимо и с просто око и за което писах в ревюто на Samsung Galaxy S III

Дали това означава понижение в качеството на дисплеите в серията - вероятно. Но трябва ли да ви притеснява фактът колко кандела по-малко има Galaxy S III - по-скоро не. Дисплеят на смартфона има своите недостатъци наред с Pentile матрицата, но като цяло е един от най-добрите на пазара.

Посетих сервиза на Теленор - ето какво се случва вътре

Ето че и на мен ми се случи да вляза в сервиз за мобилни телефони. Въпреки че никога не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer