Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЕвтин iPad идва през март, истинският iPad 3 излиза в Q3 на 2012

Евтин iPad идва през март, истинският iPad 3 излиза в Q3 на 2012

1876
Написана от  nixanbal 04 ноември 2011
Евтин iPad идва през март, истинският iPad 3 излиза в Q3 на 2012

Нов iPad ще бъде представен в началото на 2012 г., по-конкретно през месец март, съобщава DigiTimes. Собствениците на iPad 2 обаче не бива да се радват предварително – това няма да е iPad 3, а само лек ъпгрейд на втория таблет на Apple.

Според източниците, вероятно доставчици на компоненти за новия iPad, устройството ще бъде пуснато в производство съвсем скоро, така че да бъде готово за премиера по магазините още до края първото тримесечие на следващата година. Очаква се основните подобрения в ъпгрейда на iPad 2 да са по-тънък корпус и по-издръжлива батерия, макар че колко по-тънко може да стане устройството от 8.8 мм?

Подобни слухове имаше още през октомври, когато анализаторът от Ticonderoga Securities Браян Уайт говореше за мини версия на iPad, която ще бъде по-евтина и конкурентна на Kindle Fire от Amazon. За въпросния iPad mini също се очаква да бъде на пазара в началото на следващата година, така че съвсем логично е сега да става дума за същото устройство.

Уайт посочва, че mini не се отнася към евентуално по-малък екран при новия iPad, а към цената, която се очаква да е между 250-300 долара.

Официална премиера на LG V40 ThinQ - предлага тройна основна камера за всяка ситуация

LG представи днес новия си топмодел V40 ThinQ, който е първият телефон на компанията с тройна основна камера, а освен…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer