НачалоНовиниЕксклузивно: 35 снимки на Sony LT30p Mint, вероятно Xperia T

Ексклузивно: 35 снимки на Sony LT30p Mint, вероятно Xperia T

30938
Написана от  nixanbal 07 август 2012
Ексклузивно: 35 снимки на Sony LT30p Mint, вероятно Xperia T

Още през юли nixanbal.com беше първият сайт, разпространил снимки, направени с 13-мегапикселовата камера на Sony LT30p Mint. Днес официалната премиера на устройството е съвсем близо до нас, а аз се радвам да ви представя голяма галерия с цели 35 снимки на смартфона, който вероятно ще излезе на пазара като Sony Xperia T.

4.6" HD дисплей (на места се посочва 4.3", но ще разберем с точност при анонса - явно никой не го е премерил с линия), Snapdragon S4, 1 GB RAM и 16 GB вградена памет + microSD слот, 13 МР камера и NFC са само някои от акцентите в списъка спецификации на Sony Mint, а всички детайли вероятно ще научим на 29 август. Тогава Sony подготвя специално събитие, на което очакваме нови устройства 2 дни преди изложението IFA в Берлин. 

И така, няколко седмици преди официалната премиера - вижте галерията с 35 снимки на предполагаемия Xperia T. Обърнете внимание на снимките на интерфейса - ще видите някои от уиджетите и други детайли, за които ви разказах в този пост.

Мтел направи тотална промяна на тарифните си планове Мтел безкрай

Мтел направи пълна промяна на тарифните си планове Мтел безкрай, които вече не предлагат неограничени разговори към всички. Свободните разговори…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer