Умен град @ nixanbal

НачалоСъбитияЗапочна националният Angry Birds шампионат с Nokia. Хич не ме бива...

Започна националният Angry Birds шампионат с Nokia. Хич не ме бива...

3155
Написана от  nixanbal 20 юли 2011

Angry Birds Championship Sofia

Днес в София започна шампионатът по Angry Birds, който Nokia организира и който това лято ще обиколи цяла България, за да намери най-добрия геймър. Регионалните шампиони по Angry Birds във всеки град ще спечелят смартфона Nokia X7, а накрая един от всички ще замине за Рио. Е, това със сигурност няма да съм аз.

Въпреки че се оказа, че хич не ме бива на Angry Birds, днес си изкарах супер – срещнах много приятели пред НДК, полафихме, поиграхме, поизложихме се, пихме бира и си тръгнахме с готини брандирани с лудите пилета рекламни материали.

P7201847-1

Общо взето идеята е да изиграеш на предоставен от промотьорите на Nokia смартфон три нива от класическата игра Angry Birds, като трябва да ги приключиш за по-малко от 5 мин. Резултатът ти се записва и остава да изчакаш крайното класиране, за да разбереш дали си шампионът на твоя град. Накрая всички шампиони се срещат в нов сблъсък и се определея победителят, който ще се разкърши с приятел на карнавала в Рио де Жанейро.

Ако сте от София, можете да отидете да разцъкате още утре от 14 до 22ч, а графика за другите градове вижте тук. По-долу пък вижте част от играта на @chilko.

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer