НачалоИграчкиЗа новите слушалки тапи на Philips и кампанията на SoulHunters

За новите слушалки тапи на Philips и кампанията на SoulHunters

6087
Написана от  nixanbal 11 юни 2011

Philips_she3570bl_slushalki_headphones_tapi

Ако се подвизавате в Twitter, много вероятно е да сте попаднали на акаунта @SoulHuntersBG, а от там да сте чули и за кампанията и сайта им. Същите тези симпатични хора раздават слушалки напред назад, като, разбира се, трябва да си ги заслужите някак. Дали със задно салто, размазване със скейт или музикално солово изпълнение – решавате според възможностите си. Всъщност защо не и със “silent singing”? Аз лично дължа тези сини тапи на Събинка, която ме открехна за SoulHunters и с нейна помощ направо си ги изпросих... :)) А цветът „за момченце“ е право в десетката, тъй като любимият ми iPod nano е също син, макар и малко по-друг нюанс.

Ако питате как е звученето – бих казал, че и като качество, и като сила слушалките се справят добре. Имам усещането, че оригиналните на iPod-а са с малко по-чист саунд при високите честоти, но пък тези изолират доста по-добре околния шум. Все пак не знам дали ще свикна с тях – досега никога не съм бил фен на слушалките, които трябва да си завреш в ушите а.k.a. „тапи“, но мисля да им дам шанс!

Philips SHE3570BL (последният да затвори вратата) са с 3.5 мм накрайник и пасват на лаптопи и портативни плейъри, имат 1.2 м дълъг кабел (по спецификации, не съм го мерил) и идват с три размера гумички, така че ще се наместят удобно както в малки, така и в големи уши. Звучи малко крийпи, нали? Затова не нося такива.

philips_she3570bl_slushalki_tapi_headphones

Накрая ще ви поздравя с изпълнението на @blacksnoopy, което му спечели (мисля) същите слушалки... ENJOY, аз доста се посмях!

Ако този пост ви е харесал, запишете се и следващият ще дойде директно на мейла ви!

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer