НачалоНовиниИзлезе ъпдейт за Angry Birds Rio - изтеглете втора част на Carnival Upheaval!

Излезе ъпдейт за Angry Birds Rio - изтеглете втора част на Carnival Upheaval!

3809
Написана от  nixanbal 23 юли 2011

angry birds rio carnival upheaval update android

Всички фенове на Angry Birds са поканени на ново приключение с любимите си пернати герои и вече могат да изтеглят ъпдейта за играта Angry Birds Rio! Става дума за втората част на Carnival Upheaval, в която действието отново се развива на карнавала в Рио де Жанейро, а лошите маймуни продължават да досаждат с неприятното си кикотене и ехидни усмивки. Ъпдейтът би трябвало вече да е достъпен за изтегляне за всички платформи.

Вчера изтеглих втората част на Carnival Upheaval на таблета Samsung Galaxy Tab и само за няколко минути разцъкване успях да стигна почти до последното ниво. Честно казано първите 15 нива на Карнавала ми се сториха доста по-трудни и изискваха по няколко опита за изграждане на правилна стратегия. Тук маймуните се изтребват по много по-лесен начин, което обаче е кофти, защото не се знае кога Rovio ще пуснат следващия ъпдейт с нови нива за Angry Birds.

angry birds rio carnival upheaval update

Както вероятно знаете, играта Angry Birds Rio е съвместна разработка между Rovio Mobile и 20th Century Fox, използвайки персонажи и локации от едноименната анимация Rio. Трейлър на филмчето можете да видите по-долу, а ако все още не сте го гледали - поправете тази грешка, както направих аз онзи ден! Страхотна анимация! :)

А ако след това видео ви се приходи в Рио де Жанейро, вижте тук как можете да спечелите пътуване до там...

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer