НачалоНовиниИма вероятност LG Optimus 2X и Optimus Black да не получат Ice Cream Sandwich

Има вероятност LG Optimus 2X и Optimus Black да не получат Ice Cream Sandwich

1481
Написана от  nixanbal 27 юли 2012
Има вероятност LG Optimus 2X и Optimus Black да не получат Ice Cream Sandwich

LG едва бе доставила ъпдейтите до 2.3 Gingerbread за смартфоните си Optimus 2X, Black и 3D, когато в края на ноември направи обещание, че ще осигури и актуализация до Ice Cream Sandwich. През месец май тази година стана ясно, че компанията няма да успее в срок и Android 4.0 ще излезе за въпросните модели през третата четвърт на 2012 г. Днес обаче положението изглежда съвсем различно - ъпдейт вероятно изобщо няма да има.

И това не е просто слух, а е било потвърдено в Twitter от LG Канада, които са отговорили на запитвания за моделите Optimus Black и Optimus 2X. Според официалните съобщения от въпросния акаунт двете устройства няма изобщо да получат Ice Cream Sandwich, тъй като изявлението по въпроса било общо и било направено от компанията на глобално ниво. 

Това със сигурност означава, че LG няма да пусне ъпдейта за собствениците на тези смартфони в Канада, но дали плановете са отпаднали и за всички останали страни? Предстои да разберем.

Optimus 2X

Optimus Black

Иначе LG Optimus 2X и Optimus Black са модели на над година и половина, което за повечето компании е достатъчен скрок да зареждат машините си от поддръжка с нови големи ъпдейти на Android, но ще видим дали и този случай е такъв.

Каква е връзката между COVID-19, мобилните мрежи и 5G?

През последните седмици световната епидемия от новия коронавирус промени изцяло живота ни и оказа негативен ефект върху всяка сфера, включително…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer