НачалоНовиниИскате да носите Олимпийския огън догодина? Ето го вашия шанс...

Искате да носите Олимпийския огън догодина? Ето го вашия шанс...

1738
Написана от  nixanbal 26 септември 2011
Искате да носите Олимпийския огън догодина? Ето го вашия шанс...

Ако носите олимпийския дух или просто сте фен на Олимпийските игри и винаги сте мечтали да сте част от тях, сега имате шанс това да се случи. Точно така – независимо дали живеете в София, Китен или Горна Оряховица, ако сега ваш приятел ви номинира като достоен за идеята човек, може точно вие да носите Олимпийския огън на игрите в Лондон през 2012-а.

Всъщност не е задъжлително да чакате някой да се сети за вас, може и сами да подшушнете на организаторите от Samsung, че вие сте най-подходящият човек. За да номинирате някого (или себе си), отидете на сайта bulgaria-nomination.com и от менюто Номинирай въведете нужните данни. След това жури от трима блогъри (сред които и аз) ще избере 12-те най-добри номинации заедно с представител на Samsung, а накрая гласуване във Facebook ще определи победителя. Ще има и три допълнителни награди за най-интересните истории.

Е, пожелавам ви успех и се надявам да спечели някой истински фен на идеята!

Мтел става А1: Какво означава това за клиентите

На пресконференция днес в София главният изпълнителен директор на Мтел, Александър Димитров, и този на A1 Group, Алехандро Платер, обявиха…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer