Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниКои устройства на Samsung ще получат ъпдейт до Android 4.0?

Кои устройства на Samsung ще получат ъпдейт до Android 4.0?

2669
Написана от  nixanbal 29 октомври 2011
Кои устройства на Samsung ще получат ъпдейт до Android 4.0?

Въпросът с ъпдейтите на смартфоните става все по-гореща тема, особено предвид новостите, които всяка следваща версия на платформата въвежда. След като беше обещано, че Nexus S и Motorola DROID RAZR ще получат най-новия Android 4.0 Ice Cream Sandwich, сега Samsung изглежда са потвърдили пред италиански блог кои са и останалите устройства, очакващи обновление.

И така, щастливците са смартфоните Galaxy S II, Galaxy Note и таблетите Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 и Galaxy Tab 7.0 Plus. Всички те могат да разчитат на ъпдейт до Android 4.0 Ice Cream Sandwich, който обаче няма да пристигне скоро. Информацията гласи, че обновлението ще започне да се разпространява към тези устройства едва през 2012 г. Имайки предвид, че Samsung използва собствен интерфейс за продуктите си, напасването му към Ice Cream Sandwich е нормално да отнеме повече време.

Южнокорейците все още не са потвърдили с официално изявление новината, но до нея е стигнал италиански блог чрез представители на Samsung Italy.

Припомням ви, че HTC по-рано излезе с официално съобщение, че ще се постарае да предложи ъпдейта до Android 4.0 на възможно повече устройства от портфолиото си. Условието обаче е това да не наруши добрата работа на смартфоните и да не е за сметка на качественото изживяване за потребителите.

Първите 5G тестове в България започват до края на лятото, но изграждането на пълнокръвна мрежа е под въпрос

Тази седмица беше доста интензивна откъм събития в технологичния ресор, като VIVACOM и Теленор използваха два поредни дни, за да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer