Кой съм аз?

Написана от  nixanbal 05 август 2010

Nikola Balov - nixanbal

Здравейте!

Казвам се Никола и се занимавам професионално с писане от 2005 година насам без прекъсване. За това време съм работил за някои от по-известните списания на технологична тематика в България, сред които PC World, където всъщност започнах, HiComm, Телефон, digital и други. Успоредно съм участвал в различни проекти като корпоративния блог на Max Telecom например, а дълго време прекарах и в ролята на редактор на сайта Mobile News.

През април 2011 г. спечелих първа награда в категория Нови медии на конкурса M-Tel Media Masters 2011 с материала "Мобилните оператори в България - обществен враг?", а бях и единственият участник с две номинации - втората за "Обзорно за Mobile World Congress 2011 в Барселона". Няколко месеца по-рано бях един от осемте члена на журито в кампанията М-Тел Сбъдва Мечти, където избрахме 88 желания, които операторът сбъдна.

Блогът за телекомуникации nixanbal.com стартира през март 2009 г. и до днес все още не съм намерил по-приятно място за изразяване на личното си мнение и коментари по различни теми от тази сфера, а и не само. Изцяло посветен на проекта съм от началото на август 2011 г.

За връзка с мен използвайте контактите от началната страница - e-mail, Twitter, Skype и Facebook групата на блога. А ако искате да получавате постовете от блога директно на имейла си - запишете се!

Посетих сервиза на Теленор - ето какво се случва вътре

Ето че и на мен ми се случи да вляза в сервиз за мобилни телефони. Въпреки че никога не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer