НачалоНовиниКонференцията на Nokia: Новите смартфони Lumia с Windows Phone 8

Конференцията на Nokia: Новите смартфони Lumia с Windows Phone 8

5381
Написана от  nixanbal 05 септември 2012
Конференцията на Nokia: Новите смартфони Lumia с Windows Phone 8

Днес в Ню Йорк Стивън Илъп излиза на сцената и представя новите смартфони Nokia Lumia с Windows Phone 8. За тези устройства се говореше усилено в последните дни и очакванията варираха от технология за безжично зареждане до приложения за разширена реалност. Nokia Lumia 920 е най-иновативният смартфон в света, заявява Nokia още с анонса на новия си флагман. Ето защо...

Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920 върви под Windows Phone 8, предлага безжично зареждане, навигационните решения на Nokia и най-новата PureView технология за своята камера. Смартфонът прави най-добрите снимки и видео на пазара, заяви Джо Харлоу от Nokia. Камерата на новата Lumia 920 има floating lens технология, благодарение на която смартфонът улавя неколкократно повече светлина от останалите модели на пазара. Това ще подобри снимките на закрито и нощем.

2323

Nokia е направила и сериозни подобрения по навигационните си приложения. Добавя и приложение за разширена реалност - Nokia City Lens.

евев

PureMotion HD+ е новото име на дисплеите при Nokia Lumia. Това е най-добрият HD дисплей според финландците. А екранът на Lumia 920 e 4.5" и с лека извивка, т.нар. 2.5D. Дисплеят използва следващо поколение Clear Black, с което картината остава видима "дори в пустинята".

Батерията е най-голямата в смартфон на Nokia досега, а чипсетът Qualcomm Snapdragon S4 също спомага енергийната ефективност в Lumia 920. Освен това устройството поддържа безжично зареждане, както се очакваше, а ще има и различни аксесоари за целта - стойки, колонки, възглавнички и др.

севев 

1200-nokia-wireless-charging-stand-dt-910-with-nokia-lumia-920

Nokia Lumia 920 ще бъде наличен в жълто, черно, червено, сиво и бяло, а тялото му е познатото от Lumia 800/900 - поликарбонат.

6phbo

Nokia Lumia 920 позволява да ползвате дисплея ѝ и с ръкавици, освен това е 25% по-ярък от най-близкия ѝ конкурент.

Nokia Lumia 820

Все още очакваме премиерата на Nokia Lumia 820, който ще е едно стъпало под Lumia 920, но ето и първата негова снимка:

mp2kcy

 

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer