Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниМтел показа цените на iPhone 5 с различните тарифни планове

Мтел показа цените на iPhone 5 с различните тарифни планове

16382
Написана от  nixanbal 03 ноември 2012
Мтел показа цените на iPhone 5 с различните тарифни планове

Мтел вчера разочарова феновете с новината, че първата доставка на iPhone 5 вече е изчерпана и на практика продажбите дори не стартираха на 2-ри ноември, както се очакваше. Причината беше събитие на оператора във вечерта преди премиерата, на което желаещите потребители можеха да си купят телефона и се оказа, че бройките са били толкова малко, че са стигнали само за тях. Мтел вече обяви, че нова партида от iPhone 5 се очаква някъде след средата на месец ноември, а станаха ясни и цените с различните тарифни планове. Ето ги и тях...

Новият смартфон на Apple и в момента се продава от GLOBUL, които потвърдиха, че имат бройки, макар и отново ограничени, но ако сте абонат на Мтел и ще чакате ново зареждане от тях, ето какво можете да очаквате като цени.

mtel iphone 5

Като цяло цените на iPhone 5 от Мтел са сходни с тези от GLOBUL, може би малко по-ниски, но всъщност нещата не опират до тези няколко лева за самия телефон, а до тарифния план, с който ще го вземете. Така че е важно да обърнете внимание на самите програми и какви минути включват те.

Официална премиера на LG V40 ThinQ - предлага тройна основна камера за всяка ситуация

LG представи днес новия си топмодел V40 ThinQ, който е първият телефон на компанията с тройна основна камера, а освен…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer