Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниМузикалният плейър на бъдещето – iPod Human

Музикалният плейър на бъдещето – iPod Human

1887
Написана от  nixanbal 03 май 2011

ipod_human_parodia_video_smiah_youtube

Замисляли ли сте се някога как ще изглежда следващото поколение на iPod touch? А десетото? Що за екстри биха включили от Apple в музикалния си плейър след няколко години, как ще изглежда той и ще съществува ли този сегмент като такъв? Попаднах на забавно видео в YouTube, което хвърля светлина върху всички тези въпроси и в което ще видите революционен продукт от бъдещето, който, дори не точно хай-тек, обещава да замени напълно iPod такъв, какъвто го познаваме днес.

Вече се чудя дали не избързах с покупката на iPod nano и не изчаках излизането на... iPod Human. Само дано има female версия.

А сега сериозно - този пич с дръпнатите очи има доста сериозно присъствие в YouTube и е направил някои зверски хитри и забавни видеоклипове. Можете да видите канала му тук и вероятно ще ви се прииска да се запишете... Има над 3.5 милиона абонати и над 750 милиона предгледа на каченото съдържание!

А ако този пост ви е харесал и искате да получите следващия директно на имейла си, запишете се!

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer