Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниМ-Тел и VIVACOM дават по една безплатна книга по случай 24 май, изтеглете сега

М-Тел и VIVACOM дават по една безплатна книга по случай 24 май, изтеглете сега

2055
Написана от  nixanbal 24 май 2012
М-Тел и VIVACOM дават по една безплатна книга по случай 24 май, изтеглете сега

М-Тел и VIVACOM имат електронни книжарници за книги в цифров вид, които предлагат по над 1000 заглавия. По случай Деня на славянската писменост, 24 май, M-Tel eBook и VIVA Books решиха да подарят на своите абонати по едно от тях. Само днес можете да изтеглите своето, без да плащате нищо.

М-Тел проведе гласуване в интернет, в което потребителите трябваше да изберат коя е най-харесваната от тях книга. Резултатът бе обявен преди ден - "Гласовете ви чувам" на Димитър Талев приключи на първо място с над 17 000 вота. Съответно днес абонатите на оператора могат без да плащат да свалят от M-Tel eBook въпросната класика.

Изтеглете тук книгата от M-Tel eBook.

При VIVACOM нещата са малко по-различни - абонатите пак могат да изтеглят едно заглавие без да плащат, но могат сами да изберат кое да бъде то. Аз лично току-що изтеглих последната книга от трилогията на Стиг Ларшон, тъй като в момента дочитам втората на хартия. Въпреки това смятам да си взема същата и от кварталната книжарница, тъй като четенето на РС, смартфон или е-четец не може да се сравнява с добрите стари книжни издания. Поне по мое мнение.

Изтеглете тук книга по избор от VIVA Books.

Е, честит празник! Надявам се всички не само да пишем, но и да успяваме да четем повече.

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer