Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниМ-Тел обещава ниски цени в роуминг в Евросъюза от средата на юли

М-Тел обещава ниски цени в роуминг в Евросъюза от средата на юли

2993
Написана от  nixanbal 26 юни 2012
М-Тел обещава ниски цени в роуминг в Евросъюза от средата на юли

От 1 юли 2012 г. мобилните оператори в страните от Европейския съюз ще трябва драстично да намалят цените според новите разпоредби на Европейския парламент. GLOBUL вече представи вариант за по-евтин мобилен интернет, а днес и М-Тел съобщи, че предстои да актуализира тарифите си. Червеният оператор обещава нов тарифен план, с който ще предложи "изключително ниски цени в ЕС".

Освен това въпросният нов план, който се очаква да бъде представен в средата на месец юли, няма да има месечна такса, а ще включва безплатни минути за разговори в роуминг. Повече детайли за него няма, така че ще изчакаме още около две седмици, за да видим подробностите и дали наистина ще е толкова атрактивна оферта за ползващите роуминг.

Междувременно днес М-Тел сами припомнят, че от 1 юли 2012 г. евротафирата ще наложи цени по-ниски от 68 ст. за минута изходящо повикване в роуминг, 18.7 ст. за минута входящо, 21 ст. за получен/изпратен SMS и не повече от 1.642 лв. за един МВ трафик при сърфиране в Европейския съюз.

Чудесно, да видим как ще се променят цените от 1-ви!

Motorola възроди RAZR като смартфон със сгъваем дисплей за $1500

Motorola току-що обяви дългоочаквания си смартфон RAZR. Компанията възражда емблематичния си сгъваем телефон от 2004 г., като този път вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer