Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНай-идиотската Prima промоция на М-Тел точи пари през децата

Най-идиотската Prima промоция на М-Тел точи пари през децата

4430
Написана от  nixanbal 16 август 2010

M-tel_prima_4kids_promocia_oferta_nixanbal

След като в обновения блог вече си имам категории, реших, че е крайно време да започна отделна рубрика за изцепките на българските оператори, която, сигурен съм, ще има поводи честно да обновявам. Най-често тук ще става дума за идиотски изказвания и идеи на родните телекоми, които са достигнали до мен чрез прессъобщения или по друг начин. Е, време е да започваме – сезона открива М-Тел!

Наскоро попаднах на информация за нова промоция от първия беге оператор. Ставаше дума за детска предплатена услуга Prima 4Kids и старта на кампанията с палавото име „Лятна надпревара с Prima 4Kids". Чудесно! Игра за малчуганите – да се забавляват децата и да има какво да си споделят помежду си.

Но не било то, каквото си мислех. Прочетох правилата за участие и спечелване на голямата награда и се зачудих – тия хора имат ли акъл? Цитирам:

 

„Потребителят, който изразходи най-високата сума за разговори и SMS-и за срок от една седмица, автоматично печели награда."


Страхотно, обаче „потребителят" тук се явява дете на средна възраст 9 години (съдейки по „рекламните лица" на услугата по телевизията), което е получило телефона си и въпросната Prima 4Kids с едничката цел да има връзка с родителите му, за да не се притесняват хората. Представете си какво се случва в главата на това дете, щом чуе, че ще спечели чисто нова игрова конзола PSP и е необходимо единствено да изпраща съобщения и да звъни като лудо на другарчетата си.

Абе, вие, хора, в час ли сте? Как сте с рекламните агенции? VIVACOM наскоро смениха своята, вие какво чакате?

Apple представи изцяло новия си Mac Pro - мощен настолен компютър с начална цена $5999

На започналата днес конференция за разработчици WWDC 2019 Apple представи дългоочаквания нов Mac Pro. Новата версия на настолния компютър няма…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer