Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНа 12 септември Apple ще представи и обновените си плейъри iPod

На 12 септември Apple ще представи и обновените си плейъри iPod

1702
Написана от  nixanbal 09 септември 2012
На 12 септември Apple ще представи и обновените си плейъри iPod

На 12 септември очакваме Apple да ни покаже новия си iPhone, но освен него слуховете твърдят, че компанията ще продължи традицията и ще обнови музикалните си плейъри iPod. Досега нямаше информация кои модели ще бъдат ъпгрейднати и в какво ще се изразяват промените, но сайтовете iMore и 9to5mac имат нови подробности...

Според слуховете Apple ще актуализира и трите модела - iPod touch, nano и shuffle.

При iPod shuffle ще остане цената от $49, а промяната ще бъде съвсем лека - вероятно само добавени нови опции за цветове. Сега има 5 варианта, а на 12 септември се очаква да видим iPod shuffle в общо 8 цвята.

iPod nano, който миналата година бе ъпдейтнат единствено с нов софтуер, сега може да претърпи сериозна промяна и от мини играчка да се превърне в плейър с по-издължен дисплей и бутон като този в iPhone.

Най-скъпият плейър iPod touch пък щял да включва сходен с дисплея на задаващия се iPhone 5 - 4-инчов и със съотношение на страните от 16:9.

Дали тези слухове са истина, ще научим само след 3 дни, въпреки че на събитието тогава светлините ще греят предимно за iPhone 5.

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer