Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНа 15 август Samsung представя Galaxy Note II, потвърди информатор на BGR

На 15 август Samsung представя Galaxy Note II, потвърди информатор на BGR

1399
Написана от  nixanbal 23 юли 2012
На 15 август Samsung представя Galaxy Note II, потвърди информатор на BGR

Samsung вече потвърди, че на 15 август ще представи следващото сериозно устройство от серията Galaxy, разпращайки покани за събитието до медиите в САЩ. Спекулациите веднага започнаха и изглежда всички сме искали силно да видим премиерата на Galaxy Note II, защото точно това са ни подготвили южнокорейците. Според информатор на BGR на 15 август Samsung ще покаже наследника на хибридното устройство Galaxy Note.

Новината е била потвърдена пред сайта от източник, "близък до Samsung", а BGR дори излезе със заглавие "Потвърдено: Samsung ще обяви Galaxy Note II с 5.5" дисплей на 15 август". Е, да се надяваме, че няма да има изненади и действително ще видим въпросното устройство, тъй като то е най-интересното, което компанията може да ни покаже до края на годината.

А за Galaxy Note II се очаква да разполага с 5.5" дисплей, четириядрен процесор, 13 МР камера, да върви под Jelly Bean и да има по-издължено и тясно тяло - вероятно, за да може все пак да се държи удобно в ръка.

Очаквайте подробности!

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer