НачалоНовиниНа 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

На 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

1430
Написана от  nixanbal 20 октомври 2012
На 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

На 23-и октомври Apple подготвя новото си голямо събитие за тази година и гвоздеят на вечерта там очакваме да бъде iPad mini - умалена и по-евтина версия на най-популярния таблет в света. Заедно с него обаче слуховете ни подгряват за още няколко премиери, макар и не толкова сериозни.

Според източници на 9to5mac, които многократно са пускали достоверна информация около Apple предварително, на 23-и Apple ще представи и освежена версия на "големия" iPad.

Таблетът няма да се различава коренно от познатия днес 9.7-инчов iPad, но ще разполага с новия конектор, поддръжка на повече LTE мрежи по света, а вероятно и някои други подобрения. Имайки предвид, че iPad 3 беше представен преди малко повече от 6 месеца, едва ли въпросният модел ще предложи кой знае какво повече.

Информацията сочи, че освеженият iPad ще се предлага на същите цени, на които и настоящият. Междувременно се заговори, че след премиерата на iPad mini от магазина на Apple ще изчезне миналогодишният iPad 2.

Audi и NVIDIA ще работят заедно по самоуправляващи се автомобили

Audi и NVIDIA обявиха на CES 2017, че ще разработват заедно самоуправляващи се автомобили, като обещават да видим крайния резултат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer