Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниНа 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

На 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

3362
Написана от  nixanbal 20 октомври 2012
На 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

На 23-и октомври Apple подготвя новото си голямо събитие за тази година и гвоздеят на вечерта там очакваме да бъде iPad mini - умалена и по-евтина версия на най-популярния таблет в света. Заедно с него обаче слуховете ни подгряват за още няколко премиери, макар и не толкова сериозни.

Според източници на 9to5mac, които многократно са пускали достоверна информация около Apple предварително, на 23-и Apple ще представи и освежена версия на "големия" iPad.

Таблетът няма да се различава коренно от познатия днес 9.7-инчов iPad, но ще разполага с новия конектор, поддръжка на повече LTE мрежи по света, а вероятно и някои други подобрения. Имайки предвид, че iPad 3 беше представен преди малко повече от 6 месеца, едва ли въпросният модел ще предложи кой знае какво повече.

Информацията сочи, че освеженият iPad ще се предлага на същите цени, на които и настоящият. Междувременно се заговори, че след премиерата на iPad mini от магазина на Apple ще изчезне миналогодишният iPad 2.

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer