НачалоНовиниНовата предплатена Data Prima предлага 1 GB за 9.90 лв., но само с 5 дни валидност

Новата предплатена Data Prima предлага 1 GB за 9.90 лв., но само с 5 дни валидност

3400
Написана от  nixanbal 24 юли 2012
Новата предплатена Data Prima предлага 1 GB за 9.90 лв., но само с 5 дни валидност

М-Тел представи нова възможност за ползване на мобилен интернет с предплатена услуга. Стартовият пакет Data Prima включва 1 GB трафик и струва само 9.90 лв., но има малка уловка. Валидността на включения трафик е само 5 дни, за които трябва да го изразходвате.

А след като свършат включените мегабайти, можете да презареждате картата с трафик по ваш избор. Допълнителен 1 GB например струва 9.90 лв., а валидността му е още по-малка - само 2 дни. Можете да добавите 5 GB срещу 49.90 лв. и за щастие те ще са валидни 30 дни. Общо взето тези варианти ще ви излязат изгодно, ако ви трябва много трафик на висока скорост за кратко време - например при пътуване в провинцията или за почивката на морето.

Има опция да добавите още 512 МВ (за 19.90 лв.) и 1.5 GB (за 29.90 лв.), които ще ви излязат по-неизгодно от по-горните оферти, но пък ще имат валидност 60 дни.

Data Prima не се регистрира, а само активирате картата с изпращане на безплатен SMS до 1617.

Новата Data Prima 1 GB можете да купите и с 3G USB модем за 55 лв., с който да ползвате мобилния интернет на лаптопа. Картата е само за пренос на данни и изпращане на съобщения и с нея не могат да бъдат провеждане разговори. Е, винаги можете да си инсталирате VoIP приложение и да говорите през интернет връзка. Viber е добър вариант.

Дизайнерът на iPhone напуска Apple

Джони Айв, главният дизайнер на Apple, работил в компанията през последните близо 30 години и създал дизайна на емблематични устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer