Умен град @ nixanbal

НачалоСъбитияНовата серия аксесоари на Canyon преплита японската култура с младежкия стил

Новата серия аксесоари на Canyon преплита японската култура с младежкия стил

3225
Написана от  nixanbal 11 август 2011

canyon rising sun novi laptop aksesoari

Японски стил и младежки дизайн съчетава новата серия продукти на Canyon – Rising Sun, която ще разчита да продължи успеха на предишната линия Graffiti. Новите раници за лаптоп, слушалки, мишки и USB колонки са насочени към младото поколение и освен че се предлагат с вдъхновен от японската култура дизайн, ще са и на изключително достъпни цени. Презентацията на продуктите от линията „Изгряващо слънце“ се проведе днес в София в тематична обстановка на японска чаена церемония.

Интересно е, че при избора на финалната визия аксесоари Rising Sun са участвали младежи от 7 държави, сред които и студенти от Софийския университет. Това е първата от три нови линии продукти, които Canyon ще представя на българския пазар в следващите месеци.

Серията Canyon Rising Sun включва раници за лаптопи до 15.6“, чанти за лаптопи до 13.3“ и 15.6“, както и калъфи за мобилни компютри с диагонал между 10 и 15.6“. Два модела слушалки, оптични и безжични мишки, USB колонки и стикери за лаптопи също влизат в линията.

canyon rising sun product line

Предвид целевата си аудитория, основно между 15- и 24-годишни, цените на Canyon Rising Sun са изключително достъпни – мишката струва 14 лв., слушалките 25 лв., колонките 22 лв. и т.н.

Някои от новите продукти вече се предлагат в по-големите специализирани магазини в България, а до седмица-две ще можете да намерите всички от изброените.

Apple представи изцяло новия си Mac Pro - мощен настолен компютър с начална цена $5999

На започналата днес конференция за разработчици WWDC 2019 Apple представи дългоочаквания нов Mac Pro. Новата версия на настолния компютър няма…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer