НачалоНовиниУслугата M-Tel Spot предлага по-евтини разговори с чужбина вече без месечна такса

Услугата M-Tel Spot предлага по-евтини разговори с чужбина вече без месечна такса

4579
Написана от  nixanbal 30 април 2012
Услугата M-Tel Spot предлага по-евтини разговори с чужбина вече без месечна такса

М-Тел обяви нови условия по услугата M-Tel Spot, а именно отпадането на месечната ѝ такса. Въпросната ви позволява да провеждате разговори от компютъра си към други РС-та или към мобилни и фиксирани телефони, като за разговори към чужбина получавате преференциални цени. При всички тях използвате личния си номер на М-Тел, който вече имате.

За да активирате услугата, трябва вече да сте абонат на М-Тел и да инсталирате софтуер на компютъра си. Когато звъните от него, отсрещната страна ще вижда изписан личния ви мобилен номер. Когато пък вие получавате входящо повикване, ще можете да избирате дали да се обадите от РС-то или от мобилния, тъй като и двете ще звънят.

С M-Tel Spot говорите с номера в България според тарифния си план, а към международни номера получавате отделна ценова листа. Към фиксирани телефони в Австрия например плащате едва 6 ст./мин., макар че мобилен в същата страна ще ви се таксува по 59 ст.

Иначе от РС към РС можете да изпращате безплатни съобщения, както и да провеждате видео- и гласови разговори без да плащате. Повече за условията на M-Tel Spot вижте тук.

Трудно ми е да хвана точната целева група на тази услуга, но да се надяваме, че такава има и тя ще се открие в условията на M-Tel Spot. Вероятно хора, които имат близки в чужбина и си стоят достатъчно често у дома, за да разговарят с тях чрез РС?

Вие какво мислите за напомнящото Skype предложение на оператора?

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer