НачалоНовиниНова снимка на предполагаемия Samsung Galaxy S III + още инфо

Нова снимка на предполагаемия Samsung Galaxy S III + още инфо

1573
Написана от  nixanbal 20 март 2012
Нова снимка на предполагаемия Samsung Galaxy S III + още инфо

В мрежата излезе поредната снимка на Samsung Galaxy S III, която по щастлива случайност била разпространена от приятел на служител в южнокорейската компания. Ти да видиш. Освен нискокачествения кадър на предполагаемия нов флагман от Samsung, източникът споделя и някои спецификации...

Според информацията Samsung Galaxy S III ще разполага с 4.7“ дисплей, който ще бъде Super AMOLED Plus и ще има HD резолюция. Екранът заема почти цялата предна част на телефона, което изглежда приятно, но лично не се радвам на виртуалните бутони, познати от Galaxy Nexus (на снимката горе).

Задният панел на устройството бил керамичен или нещо подобно на новия HTC One S например. Със сигурност по-добър вариант от пластмасата, към която Samsung досега залиташе. Освен това за Galaxy S III се споменава, че ще има 8 мм тънък профил, батерия с капацитет 2250 mAh, 2 GB системна памет и 12 МР камера.

sgsiii-maybe 2

Всичко звучи чудесно, остава да се окаже истина и скоро да видим премиерата на смартфона. Тези дни тръгна информация, че Samsung ще представи Galaxy S III на 22 май в Лондон.

Xiaomi Mi MIX Alpha е обвит в дисплей концептуален смартфон

Xiaomi представи днес концептуалния си смартфон Mi MIX Alpha, който е с впечатляващ, макар и не толкова практичен дизайн. Устройството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer