НачалоСъбития"Новината за смъртта на Symbian е силно преувеличена" + още от Nokia на Mobile Monday

"Новината за смъртта на Symbian е силно преувеличена" + още от Nokia на Mobile Monday

2335
Написана от  nixanbal 24 октомври 2011
"Новината за смъртта на Symbian е силно преувеличена" + още от Nokia на Mobile Monday

„Новината за смъртта на Symbian е силно преувеличена“ – с тези думи започна презентацията на Калоян Калов от Nokia на провелия се в понеделник, 24 октомври, Mobile Monday. Събитието се състоя за осми път в София и имаше три основни части, последната от които тази на спонсорите от Nokia, в която бяха представени новите Symbian смартфони, Nokia N9 и горе долу очертана визията за бъдещето на финландците, макар и да не чухме много подробности за партньорството с Microsoft и плодовете от него.

Разбира се, за последното все още е маалко рано и завесата ще бъде повдигната след два дни в Лондон, където на Nokia World ще видим първите смартфони с Windows Phone Mango на компанията (Nokia 800, вероятно и други).

Symbian ще бъде поддържан до 2016 г., а за разработчиците и след това.

Колкото до днешното събитие – препоръчвам ви следващия път да отидете и да се запознаете със случващото се там и не само заради презентаторите и техните речи. На MoMo присъстват изключително интересни хора, с които можете да се запознаете, поговорите и въобще събитието е страхотно, дори само с цел нетуъркинг.

Смятам да не ви задържам повече с приказки, снимките от тази вечер са по-долу...

На живо от световната премиера на Honor View 20

Здравейте от френската столица, където тук, в Salle Pleyel, днес Honor представи новия си топмодел View 20. Смартфонът предлага топконфигурация,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer