nixanbal mwc 2017 banner

MWC 2017: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

902
Написана от nixanbal 24 февруари 2017

Започвам този материал малко след като вече съм стегнал багажа и съм готов за поредното приключение Барселона. Това ще бъде седмото ми поредно посещение на Световния мобилен конгрес (Mobile World Congress) в каталунския град и, признавам си, всяко едно от тези пътувания е не по-малко вълнуващо от останалите. Да, работата е много, обикалянето и стресът също, но изживяването и спомените са незаменими, така че е несериозно дори да си помисля за оплакване.

Кое е най-якото сега? За втори път ще пътуваме заедно с Валя, която обещава да помага с всичко по отразяването на конгреса и, разбира се, е подходящо оборудвана за целта.

В този материал по традиция ще ви разкажа какво взимам със себе си в багажа за MWC 2017. Време е за традиционния пост с най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона! Приятно четене!

Нови кадри разкриват дизайна на Huawei Watch 2

516
Написана от nixanbal 24 февруари 2017

След обявените наскоро умни часовници на LG, на хоризонта вече е следващият модел с новата версия на Android Wear 2.0. Става въпрос за Huawei Watch 2, за който вече чухме, че ще бъде насочен към хората с активен начин на живот, а сега го виждаме и в цяла галерия изображения. 

Изображения с висока резолюция разкриват LG G6 и Huawei P10 от всеки ъгъл

1493
Написана от nixanbal 23 февруари 2017

Дни преди официалната им премиера в Барселона @evleaks разкри изображения на очакваните топмодели LG G6 и Huawei P10. Новите кадри са с висока резолюция и представят детайли от дизайна на двете устройства. 

@evleaks: Samsung Galaxy S8+ ще има 6.2" Quad HD+ дисплей, 4 GB RAM и 12 MP основна камера

853
Написана от nixanbal 23 февруари 2017

Samsung Galaxy S8+ ще бъде по-големият от двата очаквани флагмана на корейците, до чиято премиера все още има повече от месец, но популярният с изтичането на информация от технологичните компании Еван Блас (@evleaks) току-що сподели в Twitter списък със спецификациите на модела. 

Впечатляващият Apple Park отваря врати за първите служители през април

1657
Написана от nixanbal 22 февруари 2017

Новият кампус на Apple, който многократно сме виждали от погледа на прехвърчащи над него дронове, вече си има официално име и дата на откриване. Apple Park ще отвори врати за първите служители през април, а аудиторията в него ще носи името на Стив Джобс. 

5.7-инчовият LG G6 няма да е по-голям физически от 5.3-инчовия си предшественик

662
Написана от nixanbal 22 февруари 2017

Дни преди премиерата на LG G6 в мрежата се появи поредната негова неофициална снимка, която го поставя редом до предшественика му G5. От кадъра става ясно, че новият модел на корейците няма да бъде физически по-голям, независимо че ще предложи значително по-щедър диагонал на екрана. 

Acer запазва първото място по продажба на проектори в България

253
Написана от nixanbal 22 февруари 2017

Acer обяви, че за 2016 г. е запазила челното място по продажба на проектори в България. Производителят е приключил миналата година с 36% дял от всички продажби на тези устройства у нас.  

Металният корпус на Moto G5 беше разкрит в снимки с висока резолюция

516
Написана от nixanbal 22 февруари 2017

На MWC 2017 в Барселона очакваме Lenovo да покаже два нови модела Moto от среден клас, които ще се наричат Moto G5 и Moto G5 Plus. За устройствата вече сме чували и виждали някои детайли, а сега G5 се появи в нови снимки с висока резолюция.

Sony представи най-бързата в света SD карта памет

1777
Написана от nixanbal 22 февруари 2017

Sony обяви днес, че пуска на пазара най-бързата в света SD карта памет. Новият представител на серията SF-G обещава да постига скорости до 300 МВ/секунда.

Страница 1 от 837

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer