Samsung пуска ултрабързи microSD карти памет с 80 MB/s скорост на четене

2131
Написана от nixanbal 05 април 2012

Samsung обяви, че в масово производство са влезли новите карти памет на компанията, които са от стандарта microSD и поддържат интерфейса Ultra High Speed-1 (UHS-1). Въпросните обещават ултрабърза работа и са подходящи най-вече за смартфони и таблети с LTE поддръжка.

Samsung Galaxy S III с премиера на 22 май, сочи покана за медиите

1952
Написана от nixanbal 05 април 2012

В мрежата се появи покана за медиите за специално събитие в Лондон на 22 май. Поводът? Премиерата на Samsung Galaxy S III – новият флагман на южнокорейците, който ще се изправи в пряк сблъсък със следващия iPhone, особено ако Apple го представи още през юни.

Калин Сърменов чупи пръсти и вади зъби, ако не проговорите с bob

4229
Написана от nixanbal 04 април 2012

Калин Сърменов, Милото от сериала "7 часа разлика", участва и в новата реклама на М-Тел, по-конкретно на новия пакет bigbob, който беше представен преди два дни. Тук е в ролята на лошото ченге, което ще използва всякакви средства, за да накара задържания да проговори при разпита. Рекламата е готина, но ако това е условието да станеш абонат на bob, аз съм пас отсега...

Новият iPhone може да излезе през юни

1831
Написана от nixanbal 04 април 2012

Apple може да се върне към традиционния месец юни за премиерата на своя смартфон, когато обичайно излизаше всеки следващ модел на iPhone с изключение на последния, появил се в началото на октомври 2011 г. Новината идва от представител на Foxconn, който в интервю за TV-Tokyo разказва, че вече се наемали нови 18 000 служители, които ще работят по "петото поколение на телефона". Въпросният най-вероятно щял да бъде на пазара през юни.

Нови смартфон планове GLOBUL Web&Talk – до 1600 минути към всички

3827
Написана от nixanbal 04 април 2012

Днес GLOBUL актуализира тарифните си планове за смартфони Web&Talk. Абонатите вече ще разполагат с минути за разговори към всички мрежи в България, към международни зони 1 и 2, както и в роуминг в Европейския съюз, а освен това в пакетите влизат до 1600 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост. Таксите започват от 14.90 лв. и стигат 99.90 лв. на месец, а подробностите вижте по-долу...

Instagram за Android разпали страстите сред собствениците на iPhone

3493
Написана от nixanbal 04 април 2012

Много от вас вчера научиха, че Instagram вече е достъпно за Android (изтеглете тук). Приложението е вероятно най-популярното в каталога на iPhone, но от вчера собствениците на устройства с iOS не са единствените, които могат да правят снимки с различни ефекти чрез него. Какви обаче са реакциите на хората с iPhone, които за първи път научиха, че Instagram вече има и Android версия? Най-общо казано отвращение и раздразнение.

След Sony Ericsson Мария Шарапова става лице на Samsung

1579
Написана от nixanbal 03 април 2012

Мария Шарапова (вдясно) няма да остане без работа и извън тенискорта. След като досега руската тенисистка беше рекламно лице на Sony Ericsson, от 1 април стана посланик на нов бранд от същия бранш – Samsung.

GLOBUL освежи младежките тарифи Generation GLOBUL, вижте новото

3579
Написана от nixanbal 03 април 2012

Днес GLOBUL обяви обновените тарифни планове Generation GLOBUL, за които могат да се абонират млади хора на възраст между 14 и 24 г. Пакетите включват минути и съобщения в мрежата на зеления оператор, както и бонус разговори към избран номер, ако подпишете 2-годишен договор.

2.9% от потребителите на Android вече са с версия Ice Cream Sandwich

1789
Написана от nixanbal 03 април 2012

Google оповести новата официална статистика за разпространението на различните версии на Android и според новите данни делът на Ice Cream Sandwich вече е 2.9%. Gingerbread все още продължава да е най-популярното издание на платформата при цели 63.7 на сто от собствениците на устройства с Android.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer