Умен град @ nixanbal

Huawei Y6s излиза в България на цена от 269 лв. без договор

1314
Написана от nixanbal 14 януари 2020

Huawei обяви, че пуска още един нов смартфон на българския пазар. Става въпрос за бюджетния модел Huawei Y6s, който ще се продава на цена от 269 лв. без договор. 

Нови детайли за камерите на Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra

2038
Написана от nixanbal 14 януари 2020

През последните дни в Twitter се заформи вихър от слухове около очакваните на 11 февруари смартфони Galaxy S20 на Samsung, като най-новата порция информация касае камерите на трите устройства в серията. Оказва се, че само най-скъпият модел ще има 108 МР сензор, но се потвърждават очакванията за 8К видеозапис. 

OnePlus потвърди, че следващият им смартфон ще използва 120 Hz дисплей

881
Написана от nixanbal 13 януари 2020

Както се очакваше, на събитие в Китай днес OnePlus обяви, че ще използва нова технология за дисплеите на следващите си смартфони. Бъдещите устройства на компанията ще предлагат т.нар. 120 Hz Fluid Display.

Мрежата на Теленор получи най-висока оценка от компанията за измерване на мрежи umlaut

1142
Написана от nixanbal 13 януари 2020

Мрежата на Теленор получи сертификата Best in Test от международната компания за измерване на мрежи umlaut, която за първи път прави подобно изследване в България. Наградата се присъжда не заради най-високи скорости за сваляне на данни, а за общото представяне и надеждност на мрежата, коментира изпълнителният директор на umlaut Хакан Екмен.

Microsoft спира поддръжката на Windows 7, препоръчва потребителите да преминат към Surface

1423
Написана от nixanbal 13 януари 2020

Преди точно една година си говорихме за решението на Microsoft да преустанови поддръжката на Windows 7 в средата на януари 2020 г. и след като това време дойде, от корпорацията съветват потребителите си да преминат към някой от новите им компютри Surface. Освен това Microsoft не препоръчва да инсталирате Windows 10 на стари машини с Windows 7. 

Нови снимки потвърждават, че новият топмодел на Samsung ще се нарича Galaxy S20

1465
Написана от kris.romanov 12 януари 2020

След като скорошните слухове упорито твърдяха, че Samsung ще прескочи десетина числа и ще нарече тазгодишните си топмодели Galaxy S20, а не S11, днес имаме и доста солидно доказателство. Появиха се снимки на реално устройство, чийто стартов екран потвърждава промяната в имената. 

Новият смартфон със сгъваем дисплей на Samsung може да се казва Galaxy Z Flip

778
Написана от nixanbal 12 януари 2020

Нов ден, ново 20. След като в последните дни се завъртяха слуховете, че вторият смартфон със сгъваем дисплей на Samsung може да се нарича Galaxy Bloom, днес имаме ново предположение. Galaxy Z Flip. 

Apple бележи близо 20% скок в продажбите на iPhone в Китай

872
Написана от nixanbal 10 януари 2020

Декември на 2019 г. изглежда е бил особено успешен за Apple, чиито смартфони са били сред най-търсените на най-големия пазар в света - Китай. Данни на китайското правителство, цитирани от Bloomberg, сочат, че през този месец продажбите на iPhone са скочили с близо 20 на сто спрямо предходната година. 

На 13 януари OnePlus ще демонстрира нова технология за дисплеите на бъдещите си смартфони

1263
Написана от kris.romanov 10 януари 2020

OnePlus организира събитие на 13 януари в Шенжен, Китай, където се говори, че ще представи пред медии нова технология за дисплеите на бъдещите си смартфони. Очакванията са да чуем за още по-висока опреснителна честота. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer