Умен град @ nixanbal

Samsung Galaxy A51 и Galaxy A71 излизат на българския пазар + цени

3993
Написана от nixanbal 03 януари 2020

В края на миналата година Samsung представи два нови модела от популярната си серия Galaxy A, а днес имаме конкретна информация за премиерата им в България и цените тук. Става въпрос за Galaxy A51 и Galaxy A71, които излизат на нашия пазар до няколко седмици. 

Galaxy Note 10 Lite дефилира в първите си живи снимки - със стилус и плосък дисплей

1098
Написана от nixanbal 02 януари 2020

След като преди няколко дни видяхме изображения на необявения Galaxy Note 10 Lite, сега имаме и първите му живи снимки. Смартфонът изглежда ще следва новия дизайн при устройствата на Samsung, а интересното е, че ще предлага стилуса S-Pen и дисплей без извивки.

От днес разполагаме с повече МВ за роуминг в Европейския съюз

3047
Написана от nixanbal 01 януари 2020

Честита нова година на всички! Нека бъде по-щастлива и по-успешна от предишната! Започваме 2020-а с добра новина, която засяга всички, които пътуват в границите на Европейския съюз. От днес операторите ще предлагат на клиентите си повече трафик за ползване в ЕС, тъй като и цените за роуминг се понижават за пореден път. 

Google Pixel 4a може да предложи единична основна и изрязана в дисплея селфи камера

1219
Написана от nixanbal 30 декември 2019

След като моделите Pixel 3a и Pixel 3a XL се оказаха особено успешен ход на Google, защото се прицелиха в съвсем нова аудитория, изглежда се задава тяхното логично продължение. Според @onleaks новият Pixel 4a ще предлага изрязана в дисплея селфи камера и единична основна, която обаче ще е разположена върху черна квадратна плочка, каквато познаваме от Pixel 4. 

Нов поглед към камерите на Samsung Galaxy S11+

2467
Написана от kris.romanov 28 декември 2019

Вече видяхме цял куп кадри, които трябва да ни дават поне ориентировъчна идея как ще изглежда следващият топмодел на Samsung, но днес имаме ъпдейт. @Onleaks сподели в Twitter обновено изображение на основната камера при Galaxy S11+, която до момента беше със спорен дизайн. 

Samsung може да представи на CES 2020 нов AI проект под името NEON

1001
Написана от nixanbal 27 декември 2019

NEON е името на мистериозен проект от сферата на изкуствения интелект, който се свързва със Samsung и се очаква да бъде представен в началото на януари, по време на изложението за електроника CES 2020 в Лас Вегас. В мрежата вече се появиха официалните тийзъри за NEON. 

Samsung ще запази дизайна на оригиналния модел при новите си слушалки Galaxy Buds+

893
Написана от nixanbal 21 декември 2019

Слушалките Galaxy Buds на Samsung изглежда скоро ще си имат модел наследник, за който вече имаме някои детайли. Името му ще бъде Galaxy Buds+, а дизайнът няма да бъде драстично променен. 

Спечелете коледен подарък от nixanbal.com, като познаете какво има в кутията

1298
Написана от nixanbal 21 декември 2019

Няколко дни преди Коледа е време за подаръци! Радвам се, че имам възможност да подготвя един специален подарък, който някой от вас ще спечели, ако се включи в играта във Facebook страницата на nixanbal.com. Подробностите - вижте по-надолу... 

66% от печалбата на смартфон пазара през лятното тримесечие е отишла при Apple

1856
Написана от dimitar.maltchev 20 декември 2019

Въпреки че продажбите на iPhone бележат спад, Apple продължава да печели най-много от тази продуктова категория, оставяйки назад след себе си Samsung и Huawei. Данни на ново проучване от Counterpoint Research за третата четвърт на 2019-а показват, че ръководената компания от Тим Кук е прибрала 66 на сто от печалбата в световен мащаб.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer