Умен град @ nixanbal

Samsung представи Galaxy A9 с четворна основна камера на цена 599 евро

3129
Написана от nixanbal 11 октомври 2018

Ето я и очакваната премиера на Samsung. Новият смартфон Galaxy A9 е позициониран във високия среден клас, но е оборудван с внушителните четири основни камери.

Нови изображения разкриват дизайна на Samsung Galaxy A9 и показват четворната му камера

2406
Написана от nixanbal 10 октомври 2018

Samsung все още предлага флагманите си "само" с по две основни камери, но в средния клас започва сериозно да добавя сензори и скоро изглежда ни очаква първият модел Galaxy с четворна камера. Това ще бъде моделът Galaxy A9, който дефилира предпремиерно в няколко ясни изображения.

Motorola One вече се продава в България на цена 499 лв. без договор

2177
Написана от nixanbal 10 октомври 2018

Motorola представи модела Motorola One на изложението IFA в Берлин преди около месец и половина, а днес апаратът вече е на българския пазар. Устройството ще се продава на цена 499 лв. без договор, а ето и какво предлага срещу нея...

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

3218
Написана от nixanbal 09 октомври 2018

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста версия на Android 9 Pie и безжично зареждане, а ето и подробностите...

Ookla: Българите използват по-бавен мобилен интернет в роуминг, отколкото у дома

2810
Написана от nixanbal 09 октомври 2018

Популярните с приложението си Speedtest за измерване скоростта на мобилния интернет Ookla публикуваха доклад, според който българите имат по-ниски скорости, когато пътуват в чужбина, отколкото в мрежата на собствения си оператор. 

Социалната мрежа Google+ спира работа заради проблем със сигурността на потребителските лични данни

2284
Написана от nixanbal 09 октомври 2018

Google планира да спре социалната си мрежа Google+, става ясно от публикация в официалния блог на компанията blog.google.com. Причината е не само липсата на интерес от страна на потребителите, но и сериозен проблем в сигурността.

Nintendo подготвя нова версия на Switch за 2019 г.

2111
Написана от nixanbal 08 октомври 2018

Nintendo подготвя второ издание на популярната си игрова конзола Switch, която излезе на пазара през март 2017 г., съобщава The Wall Street Journal. С този ход компанията се надява да задържи добрите продажби.

Microsoft спря ъпдейта на Windows 10 заради докладвани случаи на изтрити файлове

3106
Написана от nixanbal 06 октомври 2018

Microsoft обяви, че спира последния ъпдейт на Windows 10, който стартира преди няколко дни, но се оказа, че носи проблеми за някои потребители. И то сериозни, защото става дума за случаи на изтрити документи.

Появиха се предполагаемите цени на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro

3300
Написана от nixanbal 05 октомври 2018

Остават десетина дни до премиерата на новите топмодели на Huawei, като вече чухме куп неща за спецификациите им, но днес се появи и информацията за цените на Mate 20 и Mate 20 Pro. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer