Новият Motorola RAZR ще предлага двойна камера и 5G свързаност

311
Написана от nixanbal 02 юли 2020

Вече чухме някои подробности за второто поколение на смартфона със сгъваем дисплей Motorola RAZR, а днес имаме още детайли от профила @evleaks в Twitter. Според източника новият RAZR ще предлага 5G свързаност и ще има подобрена камера. 

Pixel 3a изчезва от магазина на Google, а наследникът му още се бави

263
Написана от nixanbal 02 юли 2020

В началото на май 2019 г. Google представи смартфоните си Pixel 3a и Pixel 3a XL, които са първите модели на компанията от среден клас и на по-достъпна цена. Днес, повече от година след този анонс, тези устройства спират да се предлагат от Google и вече няма да има ново зареждане, но все още няма и следа от наследниците им. 

PPF Group отделя инфраструктурните дейности на Теленор в ново предприятие

885
Написана от nixanbal 02 юли 2020

Собствениците на Теленор България, PPF Group, обявиха, че отделят инфраструктурните дейности на оператора в ново предприятие CETIN България. За клиентите на телекома нищо няма да се промени.

Появи се официално изображение на Samsung Galaxy Note 20 Ultra

2451
Написана от nixanbal 01 юли 2020

Остава малко повече от месец до 5 август, когато се очаква Samsung да представи цял куп нови устройства, включително моделите от серията Galaxy Note 20. Днес за първи път виждаме официално изображение на един от тези смартфони. 

OnePlus Nord ще използва чипсета Snapdragon 765G

329
Написана от nixanbal 01 юли 2020

Във вече традиционния си стил OnePlus започна да разкрива парче по парче информация за новия си смартфон, който вчера научихме официално, че ще се казва OnePlus Nord. Сега за устройството стана ясно и на какъв чипсет ще се базира. 

Poco M2 Pro ще бъде представен на 7 юли

351
Написана от nixanbal 01 юли 2020

Тази година вече видяхме новия Poco F2 Pro, но до няколко дни се задава още един модел под отделилия се от Xiaomi бранд. Става въпрос за Poco M2 Pro, който ще бъде официално представен на 7 юли. 

Samsung Galaxy A31 скоро излиза на българския пазар

615
Написана от nixanbal 01 юли 2020

Преди време Samsung представи Galaxy A31 на някои пазари, а днес беше обявено, че устройството идва в Европа и можем да го очакваме и в България. Смартфонът предлага четворна основна камера, голям дисплей и солидна 5000 mAh батерия. 

5G версията на сгъваемия Galaxy Z Flip изглежда няма да предлага промени в дизайна

280
Написана от nixanbal 01 юли 2020

Информацията, че в началото на август Samsung подготвя премиерата на цял куп нови устройства не е нова. Нови са обаче снимките на един от необявените смартфони - 5G версията на модела със сгъваем дисплей Galaxy Z Flip. От тях става ясно, че не се очакват промени в дизайна спрямо оригиналния Z Flip.   

Официално: По-достъпният смартфон на OnePlus ще се казва Nord

361
Написана от nixanbal 30 юни 2020

Ето че OnePlus обяви официално, че името на новия им по-достъпен смартфон ще бъде Nord. Устройството досега се появяваше като OnePlus Z и OnePlus 8 Lite, защото се смята, че ще бъде по-олекотена версия на флагмана OnePlus 8/Pro. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer