Появи се нова снимка на предполагаемия Huawei Mate 10

1003
Написана от nixanbal 19 септември 2017

Остава по-малко от месец до премиерата на Huawei Mate 10 на 16 октомври, а информация и снимки за него продължават да излизат с пълна сила. Новият кадър идва от @evleaks и би трябвало да ни показва лицевата част на устройството. 

Nokia 9 ще има подобен на Galaxy S8 дизайн с безрамков дисплей

814
Написана от nixanbal 19 септември 2017

Вчера излезе изображение, разкриващо евентуалния дизайн на задния панел на Nokia 9, а сега имаме още кадри и на лицевата му част. От тях става ясно, че премиум флагманът на HMD Global ще има стъклен гръб и дисплей без рамки, а цялостният му дизайн ще напомня много на Galaxy S8. 

Смартфоните Sony Xperia ще имат нов дизайн "Mirai" през 2018 г.

1166
Написана от nixanbal 19 септември 2017

OmniBalance е името на дизайна, чиято линия Sony следва при смартфоните си вече няколко години и мнозина смятат, че е крайно време визията на устройствата Xperia да бъде променена и осъвременена. Това може да се случи още в началото на 2018 г., когато се говори, че японците ще преминат към изцяло новия дизайн Mirai. 

Samsung Galaxy S9 може да има изцяло нова камера със супер слоумоушън видеозапис

2272
Написана от nixanbal 18 септември 2017

Samsung разработва нов сензор за камерафони, който ще поддържа супер слоумоушън видеозапис при 1000 кадъра в секунда. Познатата от смартфоните на Sony функция може да се появи при следващия флагман на корейците.

Huawei захапа Apple за новия iPhone, обещава "истинския смартфон с изкуствен интелект"

1631
Написана от nixanbal 18 септември 2017

Изкуственият интелект (ИИ) става все по-горещо понятие за съвременните смартфони и изглежда това е новата тема, по която производителите ще мерят сили един с друг. Huawei, които се борят за окончателно изместване на Apple от второто място в световната класация на най-продаваните смартфони, захапаха конкурента си в социалните мрежи по адрес на изкуствения интелект и приложението му в новия iPhone X. Китайците обещават да покажат през октомври "истинския смартфон с изкуствен интелект".

Samsung най-после разреши Bixby бутонът на Galaxy S8/S8+/Note 8 да бъде деактивиран

1023
Написана от nixanbal 18 септември 2017

Собствениците на Galaxy S8, S8+ и Note 8 вече могат да изключат активиращия Bixby бутон. Олè! Samsung пусна актуализация за своя виртуален асистент, която най-после ще сложи край на случайните включвания на Bixby. 

Базовият Nokia 2 ще има впечатляващ живот на батерията

884
Написана от nixanbal 18 септември 2017

Отдавна излиза информация за Nokia 2, за който очакваме да е най-базовото устройство с Android в новото портфолио на HMD Global. Апаратът би трябвало да бъде официално представен до края на годината, а вече знаем част от спецификациите му и по всичко личи, че батерията ще бъде супер издръжлива. 

Премиум флагманът Nokia 9 ще има стъклено тяло с метална рамка + още детайли

1061
Написана от nixanbal 17 септември 2017

Nokia 9 е смартфон, за който излиза информация отдавна и за който се очаква да бъде още едно ниво над флагмана Nokia 8. Т.нар. премиум флагман на HMD Global изглежда ще бъде първото устройство на компанията с коренно различен от останалите модели дизайн, базиран на стъклено тяло с метална рамка и разположен отзад скенер за пръстови отпечатъци. 

Бързото зареждане на новите модели iPhone може да струва допълнителни 90 евро

1249
Написана от nixanbal 17 септември 2017

Въпреки че при представянето на новите модели iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X беше поставен сериозен акцент върху въвеждането на функцията за безжично зареждане, друга нова технология остана неспомената на сцената. Става дума за бързото зареждане, което най-после се поддържа от смартфоните на Apple, но за което ще е необходима сериозна допълнителна инвестиция...

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer