Умен град @ nixanbal

Теленор също пуска по-добри условия за роуминг в страните от Западни Балкани

3566
Написана от nixanbal 05 юни 2018

Преди няколко дни VIVACOM пусна пакет с по-добри условия при роуминг в държавите от Западните Балкани, а днес и Теленор обяви, че ще предлага по-изгодни цени за пътуващите в тези страни. Пакетът Roam&Surf Europe включва трафик за ползване както в Западни Балкани, така и в зона Европа, която включва Турция. 

Asus ZenBook Pro е лаптоп с дисплей в тъчпада

2316
Написана от nixanbal 05 юни 2018

Asus представи новия си лаптоп ZenBook Pro 15 (UX580), който има сензорен дисплей в тъчпада си. Т.нар. ScreenPad всъщност е многофункционална зона, която може да служи за ползване на самостоятелни приложения, да се използва като втори свързан екран и все пак да действа и като традиционен тъчпад. 

Официална премиера на Lenovo Z5 - не съвсем моделът, който очаквахме

3278
Написана от nixanbal 05 юни 2018

Ето го и него - Lenovo официално представи смартфона Z5, за който пускаше тийзъри в последните седмици и за който очаквахме да бъде модел с изцяло безрамков екран. Оказва се, че Lenovo Z5 всъщност има ноч и по-дебела долна рамка на дисплея, а освен това изненадващо ще се предлага на достъпна цена (поне в Китай). 

Lenovo Z5 все пак няма да бъде с изцяло безрамков дисплей

2152
Написана от nixanbal 05 юни 2018

Lenovo Z5 е смартфон, който очаквахме да предложи изцяло безрамков дисплей, но по последна информация изглежда рамка все пак ще има, макар и само в долната част на екрана. Това потвърждава ново изображение, разпространено от @slashleaks.

Списък с устройствата на Apple, които ще получат ъпдейт до iOS 12

2386
Написана от nixanbal 05 юни 2018

На започналата вчера конференция за разработчици WWDC 2018 беше представена новата версия iOS 12, която по-късно тази година ще излезе за мобилните устройства на Apple. От компанията обявиха пълния списък с модели iPhone и iPad, които ще я получат.

Теленор пуска план за мобилен интернет с варираща според потреблението такса

3079
Написана от nixanbal 04 юни 2018

Теленор обяви новия си тарифен план за мобилен интернет "Интернет по мярка", който има стартова месечна такса от 2.50 лв. и предлага на клиентите да го надграждат с автоматично активиращи се според нуждата пакети. Така потребителите ще могат да заплащат за услугата различна цена всеки месец, зависеща от използваното количество трафик. 

Samsung Galaxy Note 9 с подобрена камера ще бъде представен на 9 август

1529
Написана от nixanbal 04 юни 2018

Samsung и тази година ще представи новия си летен флагман през август, като по последна информация това ще се случи на 9 август. Акцентът при Galaxy Note 9 ще бъде променената му камера, пише Bloomberg. 

Всички нови телевизори Philips с Ambilight от тази година са с тристранна подсветка

2930
Написана от nixanbal 01 юни 2018

На събитие в София вчера вечерта TP Vision представи пред българските медии новата гама телевизори Philips за 2018 г. Сред тях акцент са моделите с OLED панели, а освен това стана ясно, че всички нови предложения вече са с тристранен Ambilight. 

По 100 000 МВ бонус трафик през първите три месеца с нов или подновен договор към VIVACOM

3115
Написана от nixanbal 01 юни 2018

VIVACOM обяви лятна оферта, с която клиентите, подписали нов или подновили своя съществуващ договор за мобилни услуги до края на юни, ще получават по 100 000 МВ бонус трафик на месец през първите три месеца. Офертата важи за плановете Smart и за i-Traffic. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer