Умен град @ nixanbal

Започна ъпдейтът до Oreo и за Nokia 3

780
Написана от nixanbal 13 април 2018

Един от най-бюджетните телефони в портфолиото на HMD Global вече получава ъпдейт до Android 8.0 Oreo. Става въпрос за Nokia 3, след чиято актуализация Nokia 2 остава единственият модел на компанията, който все още не е с най-новата версия на платформата. 

Дизайнът на OnePlus 6 беше разкрит от производител на защитни калъфчета

950
Написана от nixanbal 13 април 2018

Премиерата на OnePlus 6 изглежда не е далеч, тъй като в онлайн магазините започнаха да се появяват аксесоари за него. Новите калъфчета от Olixar сега разкриха дизайна на устройството, което ще има още по-тънки рамки на дисплея от предшественика си и ще залага на изрязана част в горния му край. 

Червените версии на iPhone 8 и iPhone 8 Plus ще се продават в Мтел от края на април

964
Написана от nixanbal 12 април 2018

Няколко дни след официалната премиера на червените версии на iPhone 8 и iPhone 8 Plus имаме потвърждение, че устройствата ще се продават и нас. Мтел пусна съобщение до медиите, с което обяви, че новите цветове ще са достъпни в магазините им от края на април. 

София става част от европейския хакатон на adidas

1607
Написана от nixanbal 12 април 2018

София е една от само четири спирки, през които ще премине европейският хакатон на adidas тази година. Столицата ни е избрана заради развитата си ИТ общност, която често е причина градът ни да е припознаван като един от водещите в Европа в сферата на иновациите. Ето и каква е идеята на събитието...

Задават се големи промени в Gmail

1090
Написана от nixanbal 12 април 2018

Уеб версията на Gmail скоро ще получи доста сериозен ъпдейт - както по отношение на интерфейса и оформлението, така и в посока нови функционалности. Информацията беше официално потвърдена и от Google, макар че за момента нямаме скрийншоти на това, което ни очаква. 

Видео показва как би изглеждала червената версия на iPhone X

638
Написана от nixanbal 12 април 2018

Тази седмица Apple представи нов цвят за моделите си iPhone 8 и iPhone 8 Plus, а за iPhone X обяви само ново червено калъфче. Феновете, за които все пак е интересно как би изглеждат юбилейният смартфон на компанията като част от инициативата PRODUCT(RED), могат да го видят в следващото видео...

Samsung Galaxy Note 9 може да има по-голям дисплей и по-голяма батерия

987
Написана от nixanbal 11 април 2018

За Galaxy Note 9 вече се чуха слухове, че може да се появи по-рано от обичайното, а новите парченца неофициална информация засягат спецификациите му. Според тях есенният премиум модел на корейците ще предложи по-голям диагонал на екрана и по-солидна батерия.

Мтел променя сигнала свободно в мрежата си

2600
Написана от nixanbal 11 април 2018

Покрай предстоящия ребрандинг изглежда много неща около Мтел ще се променят. Включително сигналът свободно, който се чува при обаждане към номер от мрежата на оператора. Да, аз също не знаех, че има различни варианти за него. 

Собствениците на Мтел са приготвили 1 милиард евро за разрастване на бизнеса в Източна Европа

2317
Написана от nixanbal 11 април 2018

Около 1 милиард евро са отделените средства, с които A1 Telekom Austria Group планира да разшири присъствието си в Източна Европа. Компанията майка на Мтел ще похарчи сериозната сума за придобиване на компании в страните, в които вече присъства, или на нови пазари. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer