Samsung Galaxy S8 вече се предлага и в червено

1399
Написана от nixanbal 08 ноември 2017

Samsung добави още един цвят към и без друго богатата палитра, в която предлага Galaxy S8 - бургундско червено. Новата версия излиза тъкмо в разгара на есента - сезон, който свързваме с този и други топли цветове на падащите листа. 

iPhone X в 10 снимки

3031
Написана от nixanbal 07 ноември 2017

Малко преди да ви предложа детайлното видео ревю с впечатленията и коментарите ми от ползването на iPhone X, реших да споделя с вас няколко снимки от фотосесиите, които текат през последните дни. Представям ви през погледа на моя Sony α6500 юбилейния смартфон на Apple, чийто дизайн за едни е "уау", а за други "абсолютно разочарование"...

Huawei Mate 10 lite излиза на българския пазар

1444
Написана от nixanbal 07 ноември 2017

Най-достъпният модел в серията Mate 10 на Huawei излиза на българския пазар. Обявеният в средата на октомври Mate 10 lite вече се доставя на търговските партньори на Huawei у нас, като в близките дни се очаква да се появи почти навсякъде.

Разпознаването на песни с Google Assistant вече е достъпно за повече смартфони

827
Написана от nixanbal 07 ноември 2017

Със смартфоните Pixel 2 и Pixel 2 XL на Google преди около месец дебютира нова функционалност за Google Assistant, която направи възможно разпознаването на песни с гласова команда. Днес подобната на Shazam екстра вече не е ексклузивна за моделите Pixel и е достъпна за по-широк кръг смартфони.

Камерата на iPhone X получи 97 точки от DxOMark и застана на второ място в класацията

1903
Написана от nixanbal 07 ноември 2017

Често оспорваните резултати от тестовете на DxOMark току-що определиха как се представя камерата на юбилейния iPhone X. Според крайната оценка на сайта това е втората най-добра камера на пазара в момента, нареждайки я само на точка зад лидера Pixel 2 на Google. 

OnePlus 5T излиза на пазара на 21 ноември

554
Написана от nixanbal 06 ноември 2017

OnePlus пусна ново тийзър видео и подсайт за предстоящата премиера на новия си флагман, от които стана ясно, че моделът 5T ще излезе на пазара още на 21 ноември. Това са само няколко дни след официалната му премиера в средата на месеца. 

iPhone X e смартфонът с най-добър дисплей досега, обяви DisplayMate

1344
Написана от nixanbal 06 ноември 2017

След като в края на август DisplayMate обяви, че Galaxy Note 8 е смартфонът с най-добър дисплей в света, днес експертите от сайта излязоха със становище, че новият лидер в класацията е iPhone X. Забавно е, че дисплеят на юбилейния модел от Apple е произведен тъкмо от Samsung.

Qualcomm потвърди, че е получила оферта за придобиване от Broadcom срещу колосалните $130 милиарда

589
Написана от nixanbal 06 ноември 2017

Qualcomm пусна официално съобщение, с което потвърди излязлата през уикенда неофициална информация за възможното им придобиване от Broadcom. Оказва се, че последните са предложили $130 милиарда, което би превърнало евентуалната сделка в най-мащабната някога в технологичния свят, a Broadcom - в третия най-голям производител на чипове.

Новата реклама на Samsung Galaxy Note 8 припомня недостатъците на всички модели iPhone досега

3005
Написана от nixanbal 06 ноември 2017

Samsung изглежда никога няма да се откажат от този похват и в най-новата си реклама на Galaxy Note 8 решиха за пореден път да се пошегуват на гърба на прекия си конкурен Apple и неговия iPhone. Всъщност шегата пада върху всички модели iPhone досега, като в клипа се акцентира върху недостатъците, които са имали тези устройства, още от първия модел през 2007-а. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer