Умен град @ nixanbal

Nokia 8 получава ъпдейт с Pro режим за камерата

2223
Написана от nixanbal 01 юни 2018

На състоялото се тази седмица в Москва събитие за премиерата на новите смартфони Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1 производителят HMD Global обяви, че скоро ще пусне ъпдейт за модела Nokia 8, който ще добави Pro режим в камерата му. Актуализацията стартира от днес, така че собствениците могат да я очакват всеки момент. 

Xiaomi Mi 8 предлага 3D Face Unlock, по-прецизен GPS и обещаваща камера

3979
Написана от nixanbal 31 май 2018

Xiaomi представи днес новия си смартфон Mi 8, който впечатлява с топконфигурация и няколко интересни екстри, носещи добавена стойност към устройството. Апаратът има и специална версия Explorer Edition, въвеждаща още по-атрактивен списък възможности. 

VIVACOM пусна роуминг пакет за ползване в страните от Западни Балкани

3267
Написана от nixanbal 31 май 2018

Докато плановете за отпадане на скъпия роуминг в страните от Западни Балкани все още са само добри намерения, VIVACOM започна да предлага пакет, който може да намали разходите за разговори и мобилен интернет там. 

Теленор стартира тестово технологията VoLTE за по-добър звук и качество на връзката при разговори

4401
Написана от nixanbal 31 май 2018

Теленор обяви, че започва тестове с ограничен кръг клиенти на технологията за пренос на глас по LTE (VoLTE). Телекомът обещава по-добър звук и качество на връзката при разговори. 

Lenovo Z5 изглежда ще се предлага в подобен на Huawei P20 цвят

2430
Написана от nixanbal 31 май 2018

От известно време насам в мрежата се появяват тийзъри за смартфон с името Lenovo Z5, който се оформя като особено интересно устройство. Сега вицепрезидентът на компанията Чанг Ченг пусна изображение, от което става ясно, че Z5 ще се предлага в много подобен на Huawei P20 цвят. 

Лицевото разпознаване на OnePlus 6 беше заблудено от разпечатана снимка

2123
Написана от nixanbal 31 май 2018

Функцията за лицево разпознаване и отключване на телефона по този начин става все по-популярна сред смартфоните с Android, но потребителите не бива да забравят, че това не е сигурна защита за данните им. Ново доказателство идва от разпространено в Twitter видео, което демонстрира как системата може да бъде лесно заблудена с разпечатана снимка. 

LG V35 ThinQ предлага лек ъпгрейд на флагмана в серията

2143
Написана от nixanbal 31 май 2018

LG представи без много шум нов смартфон от премиум серията V, който излиза под името LG V35 ThinQ. Устройството не предлага сериозни промени спрямо предхождащия го V30S ThinQ, но все пак идва с актуализиран чипсет и повече мощ. 

Motorola One Power се появи предпремиерно с безрамков дисплей и двойна камера

1943
Написана от nixanbal 30 май 2018

В мрежата се появи изображение и информация за интересен смартфон с името Motorola One Power, който притежаваната от Lenovo компания изглежда планира скоро да покаже. Устройството ще разполага с дисплей с фини рамки и ноч, както и с двойна камера.

На живо от Москва: Официална премиера на Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1

2384
Написана от nixanbal 29 май 2018

Здравейте от Москва, където току-що HMD Global представи няколко нови смартфона Nokia. Базираната във Финландия компания обяви новите издания на популярните вече Nokia 2, Nokia 3 и Nokia 5, които ще се наричат съответно Nokia 2.1, Nokia 3.1 и Nokia 5.1.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer