Умен град @ nixanbal

ТОП 5 на 2019: Смартфоните на годината

3860
Написана от nixanbal 04 януари 2020

Здравейте с първия материал от традиционната вече 7 години обзорна поредица на nixanbal.com! На следващите редове ще си говорим за смартфони, при това за онези от тях, които ще останат в историята като "смартфоните на годината".

Това не са задължително най-функционалните, най-красивите или най-практичните устройства от последните 12 месеца. Не са такива, които бихме могли да си позволим или които заслужават да си ги купим. Тук не избираме най-добрия смартфон, а отличаваме онези продукти, които са оставили отпечатък в историята на мобилните комуникации и със сигурност ще помним още дълго.

Представям ви моята селекция смартфони на 2019 година.

Samsung ще представи новите си топмодели на 11 февруари

1161
Написана от nixanbal 04 януари 2020

Ето че вече знаем датата, на която Samsung ще организира първото за 2020 г. събитие от серията Unpacked, за да представи новите си топмодели при смартфоните. Наследниците на Galaxy S10 и Galaxy Fold ще бъдат показани на 11 февруари. 

Официална премиера на Samsung Galaxy S10 Lite и Galaxy Note 10 Lite

2469
Написана от dimitar.maltchev 03 януари 2020

Samsung току-що представи официално смартфоните от висок среден клас Galaxy S10 Lite и Galaxy Note 10 Lite, които предлагат тройни камери, Infinity-O дисплеи и Android 10. Двете устройства се очакват и на българския пазар. 

Samsung Galaxy S10 Lite ще предлага нов тип стабилизация Super Steady OIS

649
Написана от nixanbal 03 януари 2020

В близките седмици се очаква Samsung да представи два нови смартфона, които ще бъдат подгласници на топмоделите от 2019 г. - Galaxy S10 и Galaxy Note 10. Става въпрос за Galaxy S10 Lite и Galaxy Note 10 Lite, като за първия сега научаваме, че ще въведе нов тип стабилизация при основната си камера.

OnePlus Concept One е концептуален смартфон с "невидима" камера

822
Написана от nixanbal 03 януари 2020

OnePlus се подготвя за интересен анонс по време на изложението за потребителска електроника CES 2020, което започва следващата седмица в Лас Вегас. Става въпрос за смартфон под името Concept One, чиято най-интересна характеристика изглежда ще бъде "невидимата" камера. 

Xiaomi отложи премиерата на футуристичния Mi MIX Alpha

914
Написана от nixanbal 03 януари 2020

Когато през септември на 2019 г. Xiaomi представи Mi MIX Alpha, дизайнът му изглеждаше твърде футуристичен, за да бъде реализиран в реален функциониращ смартфон. Въпреки че китайците определиха модела като концептуален, обещаха в края на същата година да пуснат лимитирани бройки от него на пазара. Оказа се, че този дебют няма да се случи през декември, а няма индикации и за друга дата. 

Samsung Galaxy A51 и Galaxy A71 излизат на българския пазар + цени

2645
Написана от nixanbal 03 януари 2020

В края на миналата година Samsung представи два нови модела от популярната си серия Galaxy A, а днес имаме конкретна информация за премиерата им в България и цените тук. Става въпрос за Galaxy A51 и Galaxy A71, които излизат на нашия пазар до няколко седмици. 

Galaxy Note 10 Lite дефилира в първите си живи снимки - със стилус и плосък дисплей

952
Написана от nixanbal 02 януари 2020

След като преди няколко дни видяхме изображения на необявения Galaxy Note 10 Lite, сега имаме и първите му живи снимки. Смартфонът изглежда ще следва новия дизайн при устройствата на Samsung, а интересното е, че ще предлага стилуса S-Pen и дисплей без извивки.

От днес разполагаме с повече МВ за роуминг в Европейския съюз

2799
Написана от nixanbal 01 януари 2020

Честита нова година на всички! Нека бъде по-щастлива и по-успешна от предишната! Започваме 2020-а с добра новина, която засяга всички, които пътуват в границите на Европейския съюз. От днес операторите ще предлагат на клиентите си повече трафик за ползване в ЕС, тъй като и цените за роуминг се понижават за пореден път. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer