Умен град @ nixanbal

EZ-ULTIMO е концепция за премиум споделено превозно средство от Renault

1384
Написана от nixanbal 02 октомври 2018

На Автомобилен Салон Париж тази сутрин Renault представи EZ-ULTIMO - концептуален автомобил за споделено ползване от премиум клас. EZ-ULTIMO е третият представител на серията EZ, която започна с EZ-GO в Женева по-рано тази година и наскоро беше разширена с куриерския EZ-PRO. 

Lenovo подготвя смартфон с четворна камера

1954
Написана от nixanbal 01 октомври 2018

Lenovo изглежда е още една компания, която ще се включи в състезанието с броя на камерите при смартфоните. Производителят подготвя модела Lenovo Z5 Pro, който ще разполага с цели 4 обектива. 

Стана ясно предназначението на 5-те камери на LG V40 ThinQ

2753
Написана от nixanbal 01 октомври 2018

LG вече започна да разкрива детайли около новия си флагман V40 ThinQ, очакван да дебютира на 3 октомври. Знаем, че устройството ще разполага с цели 5 камери - 3 на гърба и 2 за селфита, а днес за първи път имаме и информация какво ще е предназначението им...

До Бургас и назад: Фоторазказ с Xiaomi Mi 8 и новото Renault Megane RS

4525
Написана от nixanbal 29 септември 2018

Сядаш в ниските седалки, тялото ти се обгръща в солидната им прегръдка, завърташ ключа и чуваш ръмженето на фона на лилавото интериорно осветление. Казваш си - трябва да внимавам с педала за газта и потегляш предпазливо...

Google е платила $9 милиарда, за да остане предпочитаната търсачка в iPhone и през 2018 г.

2763
Написана от nixanbal 29 септември 2018

Публична тайна е, че Google плаща на Apple, за да остане Google Search предпочитаната търсачка в смартфоните iPhone. Интересно е, че размерът на тези годишни вноски става все по-сериозен и според анализатори през 2018 г. сумата е набъбнала до $9 милиарда. 

Пробив в сигурността на Facebook е изложил на риск данните на 50 милиона потребители

2526
Написана от nixanbal 28 септември 2018

Профилите на 50 милиона потребители на Facebook са били изложени на риск след нова хакерска атака, за която Марк Зукърбърг съобщи тази вечер в социалната мрежа. Екипът все още разследва какво точно се е случило. 

Nokia 7 Plus получава ъпдейт до Android 9 Pie

2696
Написана от nixanbal 28 септември 2018

Един от най-популярните модели на HMD Global на пазара, Nokia 7 Plus, започва да получава ъпдейт до следващата голяма версия на Android. Става въпрос за актуализация до Android 9 Pie, която официално започна да се разпространява поетапно. 

Razer Phone 2 ще има светещо лого на задния панел

1784
Написана от nixanbal 28 септември 2018

Наскоро Razer обяви събитие за 10 октомври, когато очакваме компанията да представи втория си смартфон Razer Phone 2. Въпросният се е появявал на няколко пъти, но днес имаме ясно изображение на корпуса от двете му страни, като се чува и интересна информация за логото на гърба...

LG разкри дизайна и потвърди цели 5 камери за новия си флагман V40 ThinQ

3101
Написана от nixanbal 27 септември 2018

LG пусна промо видео за все още необявения смартфон LG V40 ThinQ, с което акцентира върху камерата и дизайна на устройството. Корейците потвърждават, че новият им флагман ще има общо 5 камери - 2 отпред и 3 на задния панел. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer