Moto Z2 Play излиза в България в края на месеца + подарък

853
Написана от nixanbal 13 септември 2017

На 12 септември в Букурещ Lenovo организира премиерата за Югоизточна Европа на новия си модел Moto Z2 Play, който скоро ще се появи в България. Апаратът ще е достъпен във веригите магазини за техника и някои от операторите от края на септември - началото на октомври, а в пакет ще влиза една приставка Moto Mod по избор. 

Първи официални промо клипове на iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X

2188
Написана от nixanbal 12 септември 2017

След премиерата на новите модели iPhone 8, iPhone 8 Plus и юбилейния iPhone X днес Apple публикува в YouTube и първите промо клипове за новите си смартфони. По-долу можете да видите акцентите от дизайна и характеристиките на устройствата в поредица видеа...

Официална премиера на iPhone 8, iPhone 8 Plus и юбилейния iPhone X

7172
Написана от nixanbal 12 септември 2017

На първата голяма конференция в новия си кампус Apple представи днес новите модели iPhone. Както очаквахме, видяхме iPhone 8 и iPhone 8 Plus - логичните продължения на познатите iPhone 7 и 7 Plus, а също така и специалния iPhone X, който излиза по случай десетата годишнина от премиерата на първия смартфон на компанията. Какво по-подходящо място за представянето от новата зала Steve Jobs Theater? Ето и всички подробности...

Samsung планира смартфон с прегъващ се дисплей за 2018 г.

573
Написана от nixanbal 12 септември 2017

Samsung отдавна има разработки в сферата на гъвкавите дисплеи, а сега имаме и официално обещание такъв да се появи на пазара през 2018 г. Новината идва от шефа на мобилния бизнес на компанията, Ди Джей Ко, който е обявил плановете на скорошно събитие в Сеул, пише Bloomberg.

Samsung разработва мобилни процесори по 11- и 7-нанометров процес

417
Написана от nixanbal 12 септември 2017

Samsung обяви официално, че вече работи по новите си процесори, които ще са достъпни за мобилни устройства през 2018 г. Корейците разработват решения по 11- и по 7-нанометров процес. 

5 приложения на селфи стика от Huawei

2907
Написана от nixanbal 11 септември 2017

Приятелите ми знаят, че за мен селфи стикът е аксесоар, който никога не съм искал да използвам и притежавам, само че напоследък все по-често прибягвам до помощта на такъв. Е, не го ползвам точно по предназначение, но пък се оказва, че моделът от лятната промоция на Huawei (беше подарък с Huawei P10 Lite) е нещо супер ценно, защото има и второ приложение. Компактен и удобен статив за смартфони. Ето и пет случаи, в които тази играчка ми беше полезна през последните месеци и защо всъщност бих я добавил към постоянното оборудване в раницата си...

Оптичната мрежа на VIVACOM вече покрива и Дупница

468
Написана от nixanbal 11 септември 2017

VIVACOM обяви, че разширява покритието на оптичната си мрежа с още един град. Услугата на телекома вече е достъпна и в Дупница, който е 20-ият град в страната с достъп до високоскоростния интернет и интерактивната телевизия на VIVACOM. 

Xiaomi Mi Note 3 е смартфон от среден клас с двойна камера и 2-кратен оптичен зуум

1060
Написана от nixanbal 11 септември 2017

Освен интересния Mi MAX 2 днес Xiaomi представи и модела Mi Note 3, който предлага 5.5" екран, стъклено тяло с метална рамка, хардуерна конфигурация от среден клас и двойна камера с 2-кратно приближение без загуба в качеството. 

Xiaomi Mi MIX 2 предлага 5.99" дисплей с още по-тънки рамки

2350
Написана от nixanbal 11 септември 2017

Xiaomi представи днес най-впечатляващия си смартфон за годината - Mi MIX 2. Устройството е продължение на модела от 2016 г., който по онова време впечатли всички ни с почти напълни изчезналите рамки около огромния си екран. Новият Mi MIX 2 има дисплей с 5.99" диагонал и още по-фини очертания, предлага топконфигурация и корпус, съчетал метална рамка с керамичен гръб. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer