Умен град @ nixanbal

Google Pixel 4a може да предложи единична основна и изрязана в дисплея селфи камера

1035
Написана от nixanbal 30 декември 2019

След като моделите Pixel 3a и Pixel 3a XL се оказаха особено успешен ход на Google, защото се прицелиха в съвсем нова аудитория, изглежда се задава тяхното логично продължение. Според @onleaks новият Pixel 4a ще предлага изрязана в дисплея селфи камера и единична основна, която обаче ще е разположена върху черна квадратна плочка, каквато познаваме от Pixel 4. 

Нов поглед към камерите на Samsung Galaxy S11+

2262
Написана от nixanbal 28 декември 2019

Вече видяхме цял куп кадри, които трябва да ни дават поне ориентировъчна идея как ще изглежда следващият топмодел на Samsung, но днес имаме ъпдейт. @Onleaks сподели в Twitter обновено изображение на основната камера при Galaxy S11+, която до момента беше със спорен дизайн. 

Samsung може да представи на CES 2020 нов AI проект под името NEON

848
Написана от nixanbal 27 декември 2019

NEON е името на мистериозен проект от сферата на изкуствения интелект, който се свързва със Samsung и се очаква да бъде представен в началото на януари, по време на изложението за електроника CES 2020 в Лас Вегас. В мрежата вече се появиха официалните тийзъри за NEON. 

Samsung ще запази дизайна на оригиналния модел при новите си слушалки Galaxy Buds+

790
Написана от nixanbal 21 декември 2019

Слушалките Galaxy Buds на Samsung изглежда скоро ще си имат модел наследник, за който вече имаме някои детайли. Името му ще бъде Galaxy Buds+, а дизайнът няма да бъде драстично променен. 

Спечелете коледен подарък от nixanbal.com, като познаете какво има в кутията

1191
Написана от nixanbal 21 декември 2019

Няколко дни преди Коледа е време за подаръци! Радвам се, че имам възможност да подготвя един специален подарък, който някой от вас ще спечели, ако се включи в играта във Facebook страницата на nixanbal.com. Подробностите - вижте по-надолу... 

66% от печалбата на смартфон пазара през лятното тримесечие е отишла при Apple

1751
Написана от dimitar.maltchev 20 декември 2019

Въпреки че продажбите на iPhone бележат спад, Apple продължава да печели най-много от тази продуктова категория, оставяйки назад след себе си Samsung и Huawei. Данни на ново проучване от Counterpoint Research за третата четвърт на 2019-а показват, че ръководената компания от Тим Кук е прибрала 66 на сто от печалбата в световен мащаб.

Viber пуска пакет с български гифове

1369
Написана от nixanbal 19 декември 2019

Viber обяви, че потребителите му в България вече могат да изтеглят и използват в чатовете си пакет с български гифове. Новата секция се нарича I Love BG Gifs и може да бъде добавена от бутона GIF+ в лентата над клавиатурата. 

Телефото камерата в Samsung Galaxy S11 ще използва "не по-малко от" 48 МР сензор

911
Написана от nixanbal 19 декември 2019

Слуховете около новите модели в серията Galaxy S11 на Samsung вече до голяма степен разкриха какво ни очаква от новото трио, но днес имаме още подробности. Оказва се, че освен супер висока резолюция за главния сензор, корейците ще увеличат сериозно и мегапикселите на телефото камерата. 

Появиха се снимки на предполагаемия нов Galaxy Fold от Samsung

1064
Написана от nixanbal 19 декември 2019

Заедно с Galaxy S11 през февруари се говори, че Samsung ще обяви новия си смартфон със сгъваем дисплей, който ще се отличава от оригиналния Galaxy Fold с по-компактни размери. Снимки на подобно устройство сега се появиха в китайската социална мрежа Weibo, като според някои източници тъкмо това е новият сгъваем модел на южнокорейците. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer