Samsung Galaxy Note 20 Ultra ще поддържа 120 Hz при Quad HD+ резолюция

1559
Написана от nixanbal 19 юни 2020

Samsung изглежда наистина ще нарече новия си премиум модел в серията Note с името Galaxy Note 20 Ultra, но това реално ще бъде наследникът на Galaxy Note 10+, пише @universeice в Twitter. Същият източник сподели цял куп детайли за модела, който се очаква да бъде представен официално заедно с още няколко интересни устройства на 5 август. 

Samsung Galaxy A21s вече се продава в България за 379 лв. без договор

1784
Написана от nixanbal 19 юни 2020

Samsung обяви, че новият им смартфон от по-достъпния ценови сегмент Galaxy A21s вече се продава в България. Устройството с четворна основна камера е достъпно на цена от 379 лв. без договор. 

Motorola RAZR 2 може да излезе едва през 2021 г., твърди слух

387
Написана от nixanbal 19 юни 2020

През май излезе първата информация за второто поколение на смартфона със сгъваем дисплей Motorola RAZR, според която той ще се появи още тази година. Звучи логично, имайки предвид, че първият модел дебютира през ноември 2019-а. Оказва се обаче, че RAZR 2 може да се забави до 2021-ва. 

Батман, Супермен и Жената чудо влизат със собствени подкасти в Spotify

393
Написана от nixanbal 19 юни 2020

Батман, Супермен и Жената чудо скоро ще са не само на големия екран, но и в Spotify, като част от усилията на компанията да създава стойностно съдържание в сферата на подкастите. Шведите обявиха, че са подписали споразумение с Warner Bros. и DC.

Apple може да прекръсти iOS на iPhone OS

551
Написана от nixanbal 18 юни 2020

iPhone OS може да се окаже новото име на операционната система, която Apple използва за смартфоните си. Това подсказва съобщение в Twitter на популярния с изтичането на информация около компанията от Купертино Джон Просър. 

A1 предлага часовник, слушалки и смарт везна Huawei в пакет на цени от 190 лв. с договор

2897
Написана от nixanbal 18 юни 2020

А1 обяви, че пуска комплект от три устройства на Huawei, насочени към хората с активен начин на живот. Офертата предлага на пакетна цена смартчасовник, смарт везна и слушалки на китайския производител. 

Acer ще представи новите си устройства в онлайн пресконференция на 23 юни

495
Написана от nixanbal 18 юни 2020

Acer обяви, че тазгодишното издание на пресконференцията им Next@Acer 2020 ще се проведе в онлайн формат на 23 юни. На тази дата компанията обещава анонси в различни продуктови категории, които този път са обединени под мотото "Камък, ножица и хартия". 

За А серията на Samsung и най-продавания Android смартфон в началото на 2020 г.

3151
Написана от nixanbal 18 юни 2020

През май излезе проучване на Strategy Analytics, което представя кои са били най-продаваните Android смартфони в света през първите три месеца на годината. Тогава отразих новината с акцент върху факта, че във въпросния топ 6 има само един смартфон от висок клас (Galaxy S20+), а всички останали са позиционирани в средния и по-ниския ценови сегмент. Днес, като част от съвместната ни рубрика #WithGalaxy със Samsung, ми се иска да обърнем внимание тъкмо на тези по-достъпни устройства, които не губят своята популярност и дори напротив – очевидно стават все по-търсени. Причините за това от една страна са, че не всеки би могъл да отдели солиден бюджет за устройство от премиум сегмента, а от друга - тези щадящи портфейла смартфони всъщност започват все повече да приличат на флагмани и най-вече - да изземат някои от ключовите им екстри.

Стандартната версия на Galaxy Note 20 няма да предлага впечатляващ дисплей, твърди слух

2043
Написана от nixanbal 17 юни 2020

На 5 август очакваме премиерата на новите смартфони от серията Galaxy Note 20 на Samsung, като в последните дни се засилиха слуховете около по-достъпния модел в двойката. Според популярния в Twitter @univerceice стандартният Galaxy Note 20 няма да впечатлява с дисплея си, като източникът дори го определя като Lite версия. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer