HTC U11 Plus ще има версия с полупрозрачен корпус

698
Написана от nixanbal 31 октомври 2017

На 2 ноември очакваме премиерата на нов или два нови смартфона от HTC, като се говори за модел от среден клас U11 Life, както и за премиум устройство под името U11 Plus. За втория сега @evleaks разкрива в какви цветове на корпуса ще се предлага, а една от версиите всъщност дори не е цвят. HTC U11 Plus ще се опита да привлече погледите с полупрозрачно тяло. 

Електромобили под наем излязоха по улиците на София

2107
Написана от nixanbal 30 октомври 2017

От днес в София стартира услуга, която ще помага в придвижването из града. Става въпрос за Spark - услуга за ползване под наем на електромобили, които могат да бъдат наемани чрез смартфон приложение - качваш се, караш до желаната дестинация в града и оставяш колата там, докато не я наеме следващият желаещ. 

OnePlus 5T се появи предпремиерно с почти безрамков дисплей

1115
Написана от nixanbal 30 октомври 2017

OnePlus би трябвало да представят новия си смартфон през ноември, като дотогава вероятно ще чуем и видим още много за него. Очакваният OnePlus 5T сега се появи в ново изображение, което разкрива половината от безрамковия му дисплей. 

Nokia 8 ще се продава при българските оператори от 1 ноември

888
Написана от nixanbal 30 октомври 2017

От 1 ноември стартират продажбите на Nokia 8 при българските оператори. Това е най-високо позиционираният смартфон на HMD Global до момента, който разчита на двойна камера с оптика ZEISS. 

Samsung патентова чувствителен на натиск скенер за пръстови отпечатъци за интеграция в дисплея

830
Написана от nixanbal 30 октомври 2017

Samsung е патентовала в Южна Корея технология за интегриран в дисплея на смартфон скенер за пръстови отпечатъци, който е чувствителен не просто на докосване, а на натиск. Дали обаче това означава, че ще видим решението още при Galaxy S9?

iPhone X вече е изчерпан в много страни, следващите доставки са през декември

1718
Написана от nixanbal 29 октомври 2017

Предварителните поръчки за iPhone X вече започнаха и, както се очакваше - първоначалните количества, които ще бъдат доставени на 3 ноември, бързо свършиха. Оказва се все пак, че следващото зареждане не е чак догодина, както плашеха някои анализатори преди премиерата му. 

Sony Xperia R1 и Xperia R1 Plus са базови смартфони за индийския пазар

722
Написана от nixanbal 27 октомври 2017

Sony представи два нови смартфона Xperia, които не предлагат особено вълнуващи екстри и засега са насочени ексклузивно към пазара в Индия. Новите Xperia R1 и Xperia R1 Plus са почти идентични и имат само някои дребни разлики в конфигурацията. 

Започнаха предварителните поръчки на iPhone X - ето цените на операторите

3222
Написана от nixanbal 27 октомври 2017

Дойде заветният 27 октомври и с него започнаха предварителните поръчки на iPhone X - юбилейният смартфон на Apple, който се отличава от своите предшественици с безрамков OLED дисплей и нов начин на отключване - с лицево разпознаване Face ID. По-долу ви предлагам цените на iPhone X с различните планове на Мтел и Теленор...

Samsung Galaxy A7 (2018) се появи с чипсет Exynos 7885 и 6 GB RAM

1058
Написана от nixanbal 27 октомври 2017

Samsung скоро би трябвало да обнови серията си Galaxy A, която с всяка следваща година става все по-интересна - и като дизайн, и като спецификации. Сега в мрежата се появи информация за модела Galaxy A7 (2018), който изглежда ще разчита на сериозна конфигурация с чипсет Exynos 7885 и цели 6 GB RAM. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer