HTC U11 получава допълнителна функционалност на Edge Sense с персонализирани команди

413
Написана от nixanbal 08 септември 2017

HTC стартира ъпдейт за приложението Edge Sense на U11, с което флагманът ще получи нови функционалности за една от ключовите си екстри - Edge Sense. С актуализацията ще бъде добавена възможност за персонализирани команди чрез сензорната рамка.

Безрамковият дисплей на Huawei Mate 10 се появи в първи снимки

475
Написана от nixanbal 08 септември 2017

Шефът на Huawei отдавна обеща, че Mate 10 ще предлага впечатляващ дисплей без рамки, като току-що появилите се снимки сякаш са първото по-сериозно доказателство за това, което ни очаква. Кадрите разкриват предната част на предполагаемия Huawei Mate 10, при която страничните рамки на дисплея липсват, а другите са съвсем фини. 

Пореден слух твърди, че Google ще купи смартфон бизнеса на HTC

513
Написана от nixanbal 08 септември 2017

Подобни слухове се появяваха на няколко пъти през годините, така че винаги е добре да ги приемаме с едно наум, но ето пак - Google е в преговори за придобиване смартфон бизнеса на HTC. 

Мтел пуска бялата PlayStation 4 Pro с играта Destiny 2 за 680 лв. с договор за интернет и телевизия

641
Написана от nixanbal 07 септември 2017

Бялата версия на PlayStation 4 Pro в комплект с играта Destiny 2 вече се продава в магазините на Мтел, където цената й е с над 200 лв. по-ниска от стандартната, но изисква подписване на договор за пакетната услуга Мтел премиум 200. 

VIVA Bonus е нова предплатена услуга с допълнителни мегабайти при презареждане

710
Написана от nixanbal 07 септември 2017

VIVACOM обяви, че от този месец вече предлага нова предплатена услуга с името VIVA Bonus. При нея клиентите ще получават по 1000 МВ допълнителен трафик, ако презареждат сметката си с поне 10 лв. 

Очакваме нов модел Surface от Microsoft на 31 октомври

517
Написана от nixanbal 07 септември 2017

В края на октомври Microsoft ще представи поне едно ново устройство от серията мобилни компютри Surface, пише The Verge, позовавайки се на свои източници. Според сайта премиерата ще се случи по време на започващата на 31-ви конференция Microsoft Future Decoded в Лондон. 

Появиха се изображения и видео на предполагаемия Huawei Mate 10

618
Написана от nixanbal 06 септември 2017

Остава малко повече от месец до световната премиера на Huawei Mate 10 и слуховете и спекулациите около него не спират. Днес в мрежата се появи цяла галерия изображения и дори видео с 3D макет на устройството, които вероятно ни дават ранен поглед към дизайна му.

Xiaomi Mi A1 е смартфон с двойна камера и чист Android, който може да се появи в България

2403
Написана от nixanbal 05 септември 2017

Xiaomi представи току-що на събитие в Индия новия си смартфон Mi A1. Устройството е първото с чист Android за китайския производител и е част от програмата Android One на Google. В официалната презентация на Mi A1 беше посочено, че апаратът ще се продава в дълъг списък държави, включително у нас. 

Sony представи по три нови модела слушалки от сериите 1000X и h.ear

656
Написана от nixanbal 05 септември 2017

На изложението IFA 2017 в Берлин Sony представи цели шест нови модела слушалки от сериите 1000X и h.ear. Те се различават не само като дизайн и характеристики, но и като ситуации, в които са най-подходящи за ползване. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer