Умен град @ nixanbal

Появи се видео на LG G7 - стъклено тяло и безрамков дисплей с изрязана горна част

1213
Написана от nixanbal 02 април 2018

Забавеният LG G7 най-после се появи в компютърно генериран 3D макет на база негови скици, който разкрива детайли от дизайна му. Придружават го и част от очакваните спецификации, които включват двойна камера, мощен процесор и голям екран. 

Мтел започва да предлага първата глобална услуга на A1 - Smart Home

1509
Написана от nixanbal 02 април 2018

Мтел обяви новата си услуга Мтел Smart Home, която е първата глобална услуга на A1 в портфолиото на телекома. Засега потребителите могат да избират между два пакета за превръщане на дома си в по-умен. 

MyKi Care е Bluetooth термометър за деца

669
Написана от nixanbal 02 април 2018

Алтерко Роботикс, популярни с детските си умни часовници, представиха нов смартпродукт - термометър за деца, който се залепя под мишницата и чрез Bluetooth предава информация към донгъл или директно към смартфона на родителя. Устройството вече се предлага за предварителна поръчка и струва 99 лв. 

VIVACOM предлага до 5000 МВ допълнително срещу 1.45 лв.

1607
Написана от nixanbal 02 април 2018

VIVACOM обяви, че абонатите на тарифните планове Smart вече могат да добавят допълнителен трафик към тях срещу месечна такса от 1.45 лв. Количеството мегабайти зависи от конкретната тарифа, като максимумът е 5000 МВ. 

Moto G6 и Moto G6 Play дефилират в цяла галерия изображения + спецификации

605
Написана от nixanbal 02 април 2018

Новите модели Moto G6 и G6 Play вече са ставали обект на новинарския поток, въпреки че все още не са официално обявени, а днес имаме цяла галерия техни изображения, както и много детайли от спецификациите им. Оказва се, че тези модели от среден клас ще залагат на освежен дизайн, 18:9 екрани и двойна камера в случая на G6. 

Новият Apple Watch ще има по-голям дисплей и по-голяма батерия, очакват анализатори

519
Написана от nixanbal 02 април 2018

Тази есен Apple ще представи четвъртото поколение на популярния си смартчасовник, което ще предложи някои важни подобрения, прогнозира анализаторът от KGI Минг-Чи Куо. Според него новият Apple Watch ще залага на по-голям дисплей и на по-издръжлива батерия. 

Абонаментът за мобилна телевизия и други цифрови услуги от днес е валиден в целия Европейски съюз

1649
Написана от nixanbal 01 април 2018

След като миналата година отпаднаха таксите за роуминг в Европейския съюз, от днес се премахва още едно ограничение за дигиталния ни свят. В сайта на Европейската комисия тази седмица беше обявено, че от 1 април вече можем да използваме цифровите услуги, за които имаме абонамент, в границите на всички страни от Европейския съюз. 

OnePlus 6 също ще залага на дисплей с изрязана горна част, появи се и първа снимка

1433
Написана от nixanbal 30 март 2018

OnePlus изглежда също ще яхнат вълната на "ночовете" и следващият им смартфон ще разполага с екран, в чийто горен край ще има изрязана част. Новината идва директно от главния изпълнителен директор на компанията, Пит Лау, който обоснова решението си във форумите на OnePlus. 

Детайли за Moto Z3 Play - 6.1" дисплей и чипсет Snapdragon 636

1397
Написана от nixanbal 30 март 2018

Тази година все още очакваме интересни модели от Motorola, като един от тях със сигурност е Moto Z3 и неговият подгласник Moto Z3 Play. На следващите редове ще ви запозная с детайлите около второто устройство, които се появиха в мрежата и бяха споделени от GSMArena. Оказва се, че новият Moto Z3 Play ще бъде със значително по-голям екран от предшественика си, но въпреки това ще може да използва същите аксесоари Moto Mods. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer