Samsung #WithGalaxy

Nokia 8.3 5G предлага глобална 5G свързаност и четворна ZEISS камера за 599 евро

919
Написана от nixanbal 19 март 2020

HMD Global представи днес новия си смартфон Nokia 8.3 5G, който се базира на чипсета Snapdragon 765G и компанията описва като "първия наистина глобален, неподвластен на времето 5G смартфон". Моделът ще се появи и в новия филм за Джеймс Бонд през ноември.

Заради социалната изолация VIVACOM отчита сериозен скок в разговорите и трафика на данни

329
Написана от nixanbal 19 март 2020

Сериозно повишение в трафика на данни и гласовите разговори отчита VIVACOM в мобилната и фиксираната си мрежа, откакто в България беше обявено извънредно положение. До това е довела социалната изолация, при която много хора работят от вкъщи, а ученици и студенти са преминали към дистанционно обучение, посочват от оператора. 

Samsung представи Galaxy A41 с тройна основна камера и скенер за отпечатъци под дисплея

835
Написана от nixanbal 19 март 2020

Един от най-популярните модели на Samsung, бюджетният Galaxy A40, получи своя наследник под името Galaxy A41, който предлага редица подобрения. Новият смартфон има по-голям екран, по-солидна батерия и много по-способна тройна камера. 

Samsung представи специално издание на Galaxy S20+ за Олимпийските игри в Токио

622
Написана от nixanbal 19 март 2020

Samsung за пореден път е официален партньор на олимпийските игри, които по план трябва да се проведат през лятото на 2020 г. в Токио. Компанията, съвместно с японския оператор docomo, пусна специално издание на Galaxy S20+, което се предлага в златисто и с логото на игрите. 

Подобреният Apple MacBook Air идва с повече мощ, нова клавиатура и удвоен капацитет на SSD-то

923
Написана от nixanbal 18 март 2020

Заедно с новия iPad Pro днес Apple представи и очакваната освежена версия на MacBook Air. Най-популярният компютър на компанията вече идва с по-мощен процесор, нов тип клавиатура и два пъти повече вградена памет за базовата си версия. 

Новият iPad Pro има LiDAR скенер, ултраширока камера и поддържа клавиатури с тъчпад

860
Написана от nixanbal 18 март 2020

Apple представи току-що новия си iPad Pro, който предлага подобрена конфигурация, поддържа клавиатура с тъчпад и има най-способната камера в таблет от компанията досега. Устройството се предлага в два размера. 

Google добавя транскрибираща функция в приложението си за преводи

888
Написана от nixanbal 18 март 2020

Google обяви, че добавя транскрибираща функция в приложението си за преводи. Това означава, че чрез Google Translate вече можете да получавате в писмен вид, преведена в реално време от един на друг език реч.

Moto E6s предлага скромен пакет екстри в цветен корпус на цена 199 лв.

471
Написана от nixanbal 17 март 2020

Motorola представи днес новия си смартфон от нисък клас Moto E6s, който предлага базови характеристики на приятна цена от 199 лв. Апаратът има двойна камера, голям дисплей и цветен корпус в преливащи цветове. 

Motorola ще има и по-достъпен модел със силно извит дисплей, 64 МР камера и 3.5 мм жак

559
Написана от nixanbal 17 март 2020

Наскоро излезе информация и изображения за Motorola Edge+ - флагман, който има силни извит дисплей, топконфигурация и 108 МР камера. Оказва се, че компанията ще използва този дизайн и за втори, по-достъпен смартфон. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer