Huawei Watch GT 2e вече се продава в България на цена 349 лв.

1263
Написана от nixanbal 09 юни 2020

В края на март Huawei представи нов смартчасовник под името Watch GT 2e, който е по-скоро ориентиран към хората с активен начин на живот и е първият модел на компанията с възможност да следи кислородната сатурация на кръвта. Днес от компанията обявиха, че той вече е наличен на пазара.

На 5 август Samsung вероятно ще представи и 5G версия на Galaxy Z Flip

610
Написана от nixanbal 09 юни 2020

Вече чухме, че на 5 август трябва да се състои премиерата на новите смартфони Galaxy Note 20, като на същото събитие вероятно ще видим и Galaxy Fold 2. Джон Просър сега сподели в Twitter, че се задава още един телефон. 

Apple ще официализира намеренията си да премине към собствени процесори за Mac на 22 юни

552
Написана от nixanbal 09 юни 2020

Тази информация се върти в мрежата от месеци, а на 22 юни изглежда ще бъде обявена официално от Apple. Става въпрос за намеренията на компанията да премине към собствени процесори и при компютрите си Mac, което означава късане на връзките и зависимостта от Intel. 

Sony насрочи отложеното събитие за PlayStation 5 за 11 юни

279
Написана от nixanbal 09 юни 2020

Sony беше обявила онлайн събитие за 4 юни, на което трябваше да чуем и видим подробности около игрите за PlayStation 5. То обаче беше отложено заради размириците покрай случая с убийството на чернокож от полицай в САЩ, а днес имаме нова дата. 

Motorola One Fusion+ предлага 64 МР основна и изскачаща селфи камера

797
Написана от nixanbal 08 юни 2020

Motorola представи днес новия си смартфон от серията One - Motorola One Fusion+. Както всички представители на линията досега, устройството попада в средния ценови сегмент, а сред основните му качества са четворна основна камера с 64 МР главен сензор, солидна 5000 mAh батерия и голям LCD дисплей със сравнително тънки рамки.

OnePlus ще обяви достъпни смарт телевизори на 2 юли

359
Написана от nixanbal 08 юни 2020

OnePlus вече влезе в играта със смарт телевизорите, но след няколко седмици се очаква да видим първия супер достъпен модел от компанията. На 2 юли китайският производител, популярен със смартфоните си, ще представи телевизори със стартова цена от около $200, съобщава The Economic Times. 

Нови свидетелства, че Apple ще забави премиерата на следващите модели iPhone

1043
Написана от nixanbal 06 юни 2020

Вече чухме слухове, че новите модели iPhone 12, или поне част от тях, може да се забавят с няколко седмици. Днес информацията беше потвърдена и от един от водещите доставчици на чипове за устройствата на Apple, Broadcom. 

Samsung може да представи Galaxy Note 20 и Galaxy Fold 2 на 5 август

488
Написана от nixanbal 06 юни 2020

Тази година очакваме да няма забавяне и Samsung да представи новите си модели Galaxy Note традиционно през август. Събитието обаче ще бъде първото от серията Unpacked без жива публика, а днес имаме и информация на коя дата ще се проведе. 

30 000 МВ бонус при покупка на iPhone с договор от Теленор

1761
Написана от nixanbal 05 юни 2020

Теленор обяви кампания, по време на която всички продадени смартфони на Apple ще вървят с бонус от 30 000 МВ трафик на максимална скорост. Офертата важи при сключване на договор към оператора. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer