Xperia XZ Premium ще получи 3D Creator и новите функции от камерата на Xperia XZ1 с ъпдейта до Oreo

570
Написана от nixanbal 02 септември 2017

Sony потвърди официално, че представеният по-рано тази година смартфон Xperia XZ Premium ще получи обновление до новия Android 8.0, а сега стана ясно и кои са част от екстрите, които актуализацията ще донесе. 

Sony RX0 поставя 1" сензор в мини камера с компактно и устойчиво тяло

590
Написана от nixanbal 02 септември 2017

На изложението IFA 2017 в Берлин тази седмица Sony представи и новата си камера RX0. Моделът пренася част от висококачествените фотографски характеристики на серията RX в супер компактно и устройчиво тяло. И, не, не наричайте RX0 екшън камера, защото Sony има друга идея за него. 

Sony ще обнови до Oreo почти цялата серия Xperia X

624
Написана от nixanbal 01 септември 2017

На IFA 2017 видяхме първите смартфони с новия Android 8.0 Oreo - Xperia XZ1 и Xperia XZ1 Compact, а сега Sony обяви и кои от по-старите си устройства ще обнови до новия софтуер. Оказва се, че почти цялата серия Xperia X ще получи ъпдейта, но не и моделите Z5. 

Moto X4 предлага двойна камера, защита от вода и стъклено тяло в средния ценови сегмент

734
Написана от nixanbal 01 септември 2017

На изложението IFA в Берлин Motorola обяви новия си смартфон от високия среден клас Moto X4. Устройството разполага с двойна основна камера и приятен дизайн с корпус от стъкло, който е защитен от вода. 

Sony Xperia XZ1 Compact е завръщане към премиум смартфоните с компактни размери

1937
Написана от nixanbal 31 август 2017

На IFA 2017 видяхме от Sony не само флагмана Xperia XZ1, но и неговата по-малка версия XZ1 Compact. Устройството е коренно различно от миналогодишния компактен модел на японците и е завръщане към премиум смартфоните в малки опаковки.

Sony Xperia XZ1 идва с подобрения в камерата, дизайна и нова 3D функционалност

1260
Написана от nixanbal 31 август 2017

На IFA 2017 в Берлин Sony представи новия си флагман Xperia XZ1. Устройството е продължение на миналогодишния XZ, но всъщност носи и някои ключови екстри от XZ Premium. Основните промени засягат камерата и дизайна, а освен това японците са добавили нова 3D функционалност в камерата. Интересно е, а за какво става въпрос - четете нататък...

LG V30 впечатлява с 6-инчов FullVision OLED дисплей без рамки и двойна камера

3012
Написана от nixanbal 31 август 2017

LG представи днес на IFA 2017 в Берлин новия си смартфон от най-висок клас LG V30. Устройството изглежда впечатляващо и предлага някои вълнуващи характеристики, сред които 6-инчов OLED дисплей с фини рамки и двойна камера.

IFA 2017: Най-важните принадлежности за оцеляване на изложението в Берлин

1298
Написана от nixanbal 30 август 2017

В края на август по традиция стягам куфара и любимата раница и заминавам към Берлин, където започва ежегодният форум за потребителска електроника IFA. Когато четете този пост, вече ще съм на немска земя, защото полетът ми на 30 август отново се оказа от най-ранните, но не можех да тръгна без любимия ми материал с най-важните принадлежности за оцеляване на изложението в Messe Berlin.

Тези селекции с акценти от багажа ми са традиционни преди всяко пътуване до голямо изложение или друго важно технологично събитие, а имайки предвид, че дори не си спомням за кой пореден път отивам в Берлин - вероятно вече знаете какво да очаквате на следващите редове...

VIVACOM ще подари 10 чифта слушалки Sony h.ear на клиенти, закупили Xperia XZ Premium през септември

538
Написана от nixanbal 30 август 2017

10 чифта от премиум слушалките Sony h.ear (MDR-1000ABN) ще бъдат раздадени на случаен принцип сред клиентите, закупили смартфона Xperia XZ Premium от VIVACOM. Кампанията започва от 1 септември.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer