Умен град @ nixanbal

Samsung може да представи модел от среден клас с чипсет Snapdragon 845

1104
Написана от nixanbal 17 септември 2018

Samsung започна все по-усилено да пренася елементи от софтуера, хардуерната конфигурация и дизайна от по-високия в по-достъпния ценови сегмент, а следващата крачка може да е най-значимата досега. Според неофициална информация компанията планира да създаде смартфон от високия среден клас с премиум чипсета Snapdragon 845. 

С последния ъпдейт за Huawei P20 Pro изкуственият интелект в камерата е изключен по подразбиране

2653
Написана от nixanbal 16 септември 2018

В последните дни Huawei пусна нов ъпдейт за флагмана си P20 Pro, който не носи сериозни промени за потребителите, но променя една ключова настройка в камерата. След актуализацията функцията Master AI на камерафона вече е по подразбиране изключена. 

Razer Phone 2 ще бъде представен на 10 октомври

1400
Написана от nixanbal 15 септември 2018

В последните дни все по-често чуваме детайли за необявения Razer Phone 2, като вече знаехме, че официалната му премиера ще се състои до края на годината. Днес обаче имаме и точната дата - Razer обяви събитие за 10 октомври. 

Nokia 9 ще има дисплей с тънки рамки и без ноч

2179
Написана от nixanbal 15 септември 2018

Nokia 9 е едно от интересните устройства, които продължават да се появяват онлайн под различна форма, но все още не знаем кога точно ще бъдат официално анонсирани. Днес в мрежата се появи снимка на лицевия панел на апарата, която показва, че в горния му край няма да има изрязана част - т.нар. ноч. 

Moto E5 Play, най-достъпният модел на Motorola, вече се продава в България

1608
Написана от nixanbal 14 септември 2018

Motorola обяви, че в България вече е наличен моделът Moto E5 Play, който е най-достъпният модел в портфолиото им. Устройството се продава на цена 199 лв. без договор.

OnePlus също се отказва от жака за слушалки със следващия си смартфон

1635
Написана от nixanbal 14 септември 2018

Китайците от OnePlus обичат комуникацията с потребителите си и до голяма степен на това дължат успеха си и сериозните онлайн продажби. Новото решение на един от основателите на компанията Карл Пей обаче е по-скоро спорно и предстои да разберем как ще се хареса на феновете. От следващия си модел OnePlus се отказва от 3.5 мм жак за слушалки. 

Razer Phone 2 ще запази дизайна на оригинала

1361
Написана от nixanbal 14 септември 2018

Razer вече потвърди, че до края на годината ще покаже новия си смартфон, а сега имаме и първо изображение на въпросния Razer Phone 2. Дизайнът изглежда до голяма степен ще бъде запазен близък до оригинала. 

A1 също обяви, че ще продава трите нови модела iPhone

2515
Написана от nixanbal 13 септември 2018

A1 не изчака много след прессъобщението на Теленор и също обяви, че ще продава новите модели iPhone на Apple. Телекомът ще предлага както по-скъпите OLED смартфони iPhone Xs и iPhone Xs Max, така и по-достъпния iPhone Xr.

Официално: iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr ще се продават от Теленор

3508
Написана от nixanbal 13 септември 2018

Теленор обяви официално, че ще продава и трите нови модела на Apple, които бяха обявени на вчерашното събитие в Калифорния. Както и в останалата част на света - първо ще пристигнат iPhone Xs и iPhone Xs Max, а няколко седмици по-късно и iPhone Xr. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer