Умен град @ nixanbal

Honor 9X се появи предпремиерно + пълен списък характеристики

1528
Написана от nixanbal 15 юли 2019

Honor ще представи новия си модел от среден клас Honor 9X в края на месеца, но още сега имаме яснота как ще изглежда задният му панел, а също списък с характеристиките му. 

Теленор също пуска в продажба Apple Watch (версията без LTE)

1835
Написана от nixanbal 12 юли 2019

След като късно вчера iStyle, които са Premium Reseller на Apple, обявиха, че от 19 юли започват продажба на Apple Watch, днес и Теленор анонсира същото. Синият телеком пусна прессъобщение, с което дава начало на предварителните поръчки на часовника. 

Samsung Galaxy Note 10 ще се продава на цени от 999 евро за 256 GB, твърди слух

2130
Написана от nixanbal 12 юли 2019

Остава по-малко от месец до световната премиера на новия топмодел Galaxy Note 10 на Samsung и освен че вече чухме и видяхме някои детайли около спецификациите и дизайна на устройството, сега се появи и информация за цената му. Според слуховете Note 10 ще има най-малко 256 GB вградена памет, а цената му ще бъде 999 евро. 

Microsoft ще замени паролите в Windows 10 с биометрия или PIN код

586
Написана от nixanbal 12 юли 2019

Паролите за достъп до личните ни компютри скоро може да останат в миналото, защото Microsoft ще предложи възможност за заключване на PC-тата с биометрични данни или PIN код вместо сложни комбинации от букви, символи и цифри. Опцията за използване на парола се очаква да изчезне със следващия голям ъпдейт на Windows 10, пише The Verge.  

Microsoft ще премахне интернет игрите на табла и карти от Windows XP, ME и 7

555
Написана от nixanbal 12 юли 2019

Microsoft обяви, че скоро ще спре да поддържа, а така и изобщо да предлага на потребителите, пакетът лежерни игри Microsoft Internet Games за операционните системи Wondows XP, ME и 7. 

Франция налага "цифров данък" на технологичните гиганти

636
Написана от nixanbal 12 юли 2019

Франция реши да наложи нов данък на технологични гиганти, които предлагат в страната дигитални услуги, без да имат сериозно физическо присъствие в нея и да плащат традиционните данъци. Това ще засегне предимно американски компании, сред които Facebook, Google и Amazon, а Тръмп не е доволен от решението. 

Apple Watch вече се продава официално в България, но без връзка с оператор

1896
Написана от nixanbal 12 юли 2019

Apple Watch Series 3 и най-новият Apple Watch Series 4 вече се продават официално в България. Новината дойде от iStyle, които са Apple Premium Reseller за Централна и Източна Европа, като вече текат предварителни поръчки. 

Нови 3D макети представят очаквания дизайн на Google Pixel 4

885
Написана от nixanbal 11 юли 2019

Остават още няколко месеца до премиерата на новите смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL на Google, които все по-често се появяват в новинарския поток, включително с изображения. Новите кадри тук са 3D макети, генерирани от дизайнера Джонас Денерт (@PhoneDesigner) и изглеждат супер реалистично.

Остава един месец за участие в регионалния фотографски конкурс Huawei InFocus Awards

1139
Написана от nixanbal 11 юли 2019

Huawei обяви, че летният им регионален (Централна, Източна и Северна Европа) фотографски конкурс Huawei InFocus Awards е под надслов "Неоткритата красота" (#undiscovered) и приема участници до 11 август. За целта трябва да изпратите своя снимка или видео, заснети с устройство на компанията, които да влизат в една от шестте категории, а ето и какви са наградите за челните места...

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer