Умен град @ nixanbal

Нови смартфон планове GLOBUL Web&Talk – до 1600 минути към всички

3025
Написана от nixanbal 04 април 2012

Днес GLOBUL актуализира тарифните си планове за смартфони Web&Talk. Абонатите вече ще разполагат с минути за разговори към всички мрежи в България, към международни зони 1 и 2, както и в роуминг в Европейския съюз, а освен това в пакетите влизат до 1600 МВ трафик за мобилен интернет на максимална скорост. Таксите започват от 14.90 лв. и стигат 99.90 лв. на месец, а подробностите вижте по-долу...

Instagram за Android разпали страстите сред собствениците на iPhone

2826
Написана от nixanbal 04 април 2012

Много от вас вчера научиха, че Instagram вече е достъпно за Android (изтеглете тук). Приложението е вероятно най-популярното в каталога на iPhone, но от вчера собствениците на устройства с iOS не са единствените, които могат да правят снимки с различни ефекти чрез него. Какви обаче са реакциите на хората с iPhone, които за първи път научиха, че Instagram вече има и Android версия? Най-общо казано отвращение и раздразнение.

След Sony Ericsson Мария Шарапова става лице на Samsung

1180
Написана от nixanbal 03 април 2012

Мария Шарапова (вдясно) няма да остане без работа и извън тенискорта. След като досега руската тенисистка беше рекламно лице на Sony Ericsson, от 1 април стана посланик на нов бранд от същия бранш – Samsung.

GLOBUL освежи младежките тарифи Generation GLOBUL, вижте новото

2948
Написана от nixanbal 03 април 2012

Днес GLOBUL обяви обновените тарифни планове Generation GLOBUL, за които могат да се абонират млади хора на възраст между 14 и 24 г. Пакетите включват минути и съобщения в мрежата на зеления оператор, както и бонус разговори към избран номер, ако подпишете 2-годишен договор.

2.9% от потребителите на Android вече са с версия Ice Cream Sandwich

1212
Написана от nixanbal 03 април 2012

Google оповести новата официална статистика за разпространението на различните версии на Android и според новите данни делът на Ice Cream Sandwich вече е 2.9%. Gingerbread все още продължава да е най-популярното издание на платформата при цели 63.7 на сто от собствениците на устройства с Android.

Toshiba няма да прави повече мобилни телефони с Fujitsu

1720
Написана от nixanbal 02 април 2012

2012-а очевидно е годината на разделите в технологичния бизнес и освен окончателното прощаване на Sony с Ericsson, днес официално стана ясно, че Toshiba и Fujitsu също късат. Двете компании управляваха заедно джойнтвенчъра Fujitsu Toshiba Mobile Communications, който може и да е малко известен в Европа, но произвежда 3G телефони за KDDI и други японски оператори.

bigbob е новият тарифен план на сините хора, носи 150 мин. към всички за 9.60 лв.

7376
Написана от nixanbal 02 април 2012

От утре, 3 април, можете да се абонирате за новия тарифен план от серията на bob – bigbob. При него ще имате месечна такса от 9.60 лв., срещу която получавате 150 минути към всички мобилни мрежи в България, 150 минути към всички фиксирани номера, както и 150 SMS-а. Услугата остава без дългосрочен договор, така че можете да я спрете с едномесечно предизвестие.

Angry Birds тръгват в 52-серийна анимация още тази есен

1571
Написана от nixanbal 02 април 2012

Промо клипчетата към игрите Angry Birds винаги са били интересни и забавни, така че новината за задаващия се анимиран сериал с пернатите е повече от ободряваща! Момчетата от Rovio обявиха официално, че още тази есен ще видим пилетата в поредица от мини серии, всяка с продължителност между 2 и половина и 3 минути.

Samsung Galaxy Tab 8.9 струва 600 лв. с договор за мобилен интернет от VIVACOM

3314
Написана от nixanbal 02 април 2012

VIVACOM днес обяви, че пуска таблета Samsung Galaxy Tab 8.9. Какво толкова, след като М-Тел и GLOBUL отдавна го предлагат, нали? Интересното е офертата на оранжевия оператор, която е за около 600 лв. с подписване на договор за неограничен мобилен интернет. За сравнение другите два телекома продават същия таблет за 800-900 лв. също с контракт.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer