Умен град @ nixanbal

Алтерко Роботикс пуска детски 3G смартчасовник с видеоразговори

877
Написана от nixanbal 17 септември 2018

Българската компания Алтерко Роботикс обяви, че пуска в продажба нов умен часовник за деца, който е първият в серията с възможност за видеоразговори. 3G моделът MyKi Junior се предлага и от мобилните оператори.  

OnePlus ще представи първия си телевизор през 2019 г.

807
Написана от nixanbal 17 септември 2018

Китайците от OnePlus скоро ще излязат от рамките на смартфон производител и вече разработват първия си телевизор. Новината беше обявена в блог пост от самия основател и главен изпълнителен директор на компанията Пит Лау.

Samsung може да представи модел от среден клас с чипсет Snapdragon 845

1009
Написана от nixanbal 17 септември 2018

Samsung започна все по-усилено да пренася елементи от софтуера, хардуерната конфигурация и дизайна от по-високия в по-достъпния ценови сегмент, а следващата крачка може да е най-значимата досега. Според неофициална информация компанията планира да създаде смартфон от високия среден клас с премиум чипсета Snapdragon 845. 

С последния ъпдейт за Huawei P20 Pro изкуственият интелект в камерата е изключен по подразбиране

2329
Написана от nixanbal 16 септември 2018

В последните дни Huawei пусна нов ъпдейт за флагмана си P20 Pro, който не носи сериозни промени за потребителите, но променя една ключова настройка в камерата. След актуализацията функцията Master AI на камерафона вече е по подразбиране изключена. 

Razer Phone 2 ще бъде представен на 10 октомври

1318
Написана от nixanbal 15 септември 2018

В последните дни все по-често чуваме детайли за необявения Razer Phone 2, като вече знаехме, че официалната му премиера ще се състои до края на годината. Днес обаче имаме и точната дата - Razer обяви събитие за 10 октомври. 

Nokia 9 ще има дисплей с тънки рамки и без ноч

2055
Написана от nixanbal 15 септември 2018

Nokia 9 е едно от интересните устройства, които продължават да се появяват онлайн под различна форма, но все още не знаем кога точно ще бъдат официално анонсирани. Днес в мрежата се появи снимка на лицевия панел на апарата, която показва, че в горния му край няма да има изрязана част - т.нар. ноч. 

Moto E5 Play, най-достъпният модел на Motorola, вече се продава в България

1500
Написана от nixanbal 14 септември 2018

Motorola обяви, че в България вече е наличен моделът Moto E5 Play, който е най-достъпният модел в портфолиото им. Устройството се продава на цена 199 лв. без договор.

OnePlus също се отказва от жака за слушалки със следващия си смартфон

1554
Написана от nixanbal 14 септември 2018

Китайците от OnePlus обичат комуникацията с потребителите си и до голяма степен на това дължат успеха си и сериозните онлайн продажби. Новото решение на един от основателите на компанията Карл Пей обаче е по-скоро спорно и предстои да разберем как ще се хареса на феновете. От следващия си модел OnePlus се отказва от 3.5 мм жак за слушалки. 

Razer Phone 2 ще запази дизайна на оригинала

1253
Написана от nixanbal 14 септември 2018

Razer вече потвърди, че до края на годината ще покаже новия си смартфон, а сега имаме и първо изображение на въпросния Razer Phone 2. Дизайнът изглежда до голяма степен ще бъде запазен близък до оригинала. 

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer