iPhone се продава повече от Android и при трите оператора в САЩ

1850
Написана от nixanbal 04 май 2012

Два от всеки три продадени смартфона в мрежите на трите водещи оператора в САЩ са iPhone. Това сочи ново проучване от Wireless Intelligence, което изчислява, че продадените 9 милиона броя iPhone от Verizon, AT&T и Sprint са точно две трети от всички продажби на смартфони на телекомите за периода януари – март 2012 г.

М-Тел вече приема записвания за Samsung Galaxy S III

2018
Написана от nixanbal 04 май 2012

296 оператора по целия свят ще продават Samsung Galaxy S III, когато смартфонът се появи на пазара в края на месеца. М-Тел е в тази бройка и вече пусна форма в сайта си, с която можете да заявите интереса си към устройството.

GLOBUL 60+ е мобилен план за възрастни хора над 60 г.

4837
Написана от nixanbal 04 май 2012

От днес GLOBUL пуска нов мобилен план за абонати на възраст над 60 години, с което се цели в една все по-нарастваща група хора за страната ни. Тарифите GLOBUL 60+ предлагат две опции с такси от 6.90 лв. и 9.90 лв. месечно, като включват минути към всички фиксирани мрежи в България и мобилната на GLOBUL, както и неограничено потребление към 3 избрани номера на зеления оператор.

Снимка и инфо за новия Windows Phone смартфон Samsung Mandel

1520
Написана от nixanbal 04 май 2012

През месец март излезе информация, че Samsung подготвя нов смартфон под операционната система Windows Phone, който ще поддържа LTE и ще се нарича Mandel. Устройството с индекс i667 вероятно ще се появи първо в мрежата на северноамериканския оператор AT&T, но да се надяваме, че ще има и европейска версия.

Първата реклама на Samsung Galaxy S III вече е онлайн! Вижте я...

2994
Написана от nixanbal 03 май 2012

След тазвечершната премиера на Samsung Galaxy S III компанията побърза да качи в YouTube канала си първата официална реклама на смартфона. В нея по-скоро се набляга на емоциите и може да видите какво ли не от човешкия живот - влюбена двойка, сватба, новородено... Като цяло акцентът при Galaxy S III е "вдъхновения от природата дизайн", а фразата "създаден за хора" също доста циркулираше по време на премиерата, така че отдалечаването от техническата част и сухите спецификации във видеото по-долу е очаквано. Вижте и рекламата...

Samsung представи Galaxy S III с всичко, което очаквахме

3832
Написана от nixanbal 03 май 2012

Samsung Galaxy S III вече официално е факт. Новият хай-енд смартфон на моментния лидер на пазара на смартфони впечатлява с огромен 4.8" Super AMOLED HD дисплей, четириядрен процесор Exynos 4, 8 MP основна и 1.9 МР предна камера, 1 GB RAM, 16/32 GB вградена памет (скоро и 64 GB версия), microSD слот за още до 64 GB, Wi-Fi, HSPA (LTE версия за страните с такива мрежи) Bluetooth 4.0, NFC и 2100 mAh батерия...

Nokia подготвя таблети и различни хибридни устройства

1794
Написана от nixanbal 03 май 2012

Nokia има сериозни намерения да се върне в играта и освен богато портфолио смартфони с Windows Phone, финландците подготвят таблети и хибридни устройства с различен дизайн. Това обяви пред Financial Times председателят на компанията Йорма Олила, който тази седмица слиза от поста си след 27 години в Nokia.

Samsung Galaxy S III вероятно излиза на пазара на 29 май

1987
Написана от nixanbal 03 май 2012

Днес е големият ден за феновете на Samsung, а и не само. Днес Samsung ще представи Galaxy S III, който ще бъде новият смартфон от най-висок клас на компанията и ще е пряк конкурент на HTC One X и iPhone. Премиерата ще се състои в Лондон и започва в 20:45 ч. българско време, а по информация на nixanbal.com Samsung Galaxy S III ще излезе на пазара на 29 май.

Четец на е-книги от Barnes&Noble с NFC поддръжка - още тази година

1900
Написана от nixanbal 03 май 2012

Серията четци на електронни книги Nook на Barnes & Noble скоро може да се сдобие с нов представител, който ще предлага NFC поддръжка. Такива устройства ще се появят още тази година, обеща главният изпълнителен директор на компанията Уилям Линч.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer